BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTokyo'da dehşet treni! 17 kişiyi bıçakladı, vagonu ateşe verdi----

Tokyo'da dehşet treni! 17 kişiyi bıçakladı, vagonu ateşe verdi

Tokyo'da dehşet treni! 17 kişiyi bıçakladı, vagonu ateşe verdi
01 Kasım 2021 - 06:11 www.finansgundem.com

Batman filminin kötü karakteri Joker'in kostümünü giyen bir şahıs, Cadılar Bayramı kutlamaları sırasında Tokyo treninde dehşeti yaşattı. 17 kişiyi bıçaklayan şahıs vagonu da ateşe verdi

Japonya'nın başkenti Tokyo'da, hareket halindeki trende yolculara bıçaklı saldırı düzenleyen bir adam vagonu ateşe verdi.

Saldırı, yerel saatle 20.00 civarında Keio hattında Şincuku yönüne doğru hareket eden tren, Çofu'daki Kokuryo istasyonundayken gerçekleşti. 

Japon basınına göre, Tokyo'daki saldırıyı gerçekleştiren 20 yaşlarındaki şahıs, Batman filminin kötü adamı Joker kıyafeti ile vagona bindi. Görgü tanıklarına göre kentte kostümlü Cadılar Bayramı eğlenceleri yapıldığı için şahsın Joker kıyafeti önemsenmedi.  

Japon yayın kuruluşu NHK'ya yaşadıklarını anlatan bir yolcu, “İlk başta bunun bir Cadılar Bayramı etkinliği gibi bir şey olduğunu düşündüm. Ama uzun bir bıçak taşıyan bir adam içeri girince koştum. Yaralanmadığım için çok şanslıydım" dedi. 

NHK tarafından yayınlanan bir video klipte, duman vagonu doldururken, alevler de görülebilen, panik halindeki yolcuların trenden aşağı indiğini gösterdi. Twitter'da yayınlanan başka bir video, insanların bir istasyondaki Keio hattı treninden kaçmak için pencerelerden tırmandığını gösterdi.

Japonya'da 5,2 büyüklüğünde deprem

 

Japonya'da tren için inşa edilen tünel çöktü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)