BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTOKİ'ye borcu olanlara iyi haber----

TOKİ'ye borcu olanlara iyi haber

TOKİ'ye borcu olanlara iyi haber
13 Mayıs 2013 - 11:48 www.finansgundem.com

TOKİ, borcunu erken kapatan ev sahiplerine indirim yapacak

TOKİ'nin konut ve işyeri alıcıları için düzenlediği 2013'ün ilk indirim kampanyası vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bankaların kredi faizlerini düşürmesi de indirim kampanyasına başvuru sayısının artmasına neden oldu. 2012'de düzenlenen indirim kampanyasında 12 iş gününde 3 bin 704 başvuru gerçekleşmişti. Bu yıl düzenlenen indirim kampanyasında ise 5 bin 729 kişi indirimden yararlanmak istedi.
İKİ FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ
İndirim kampanyasında, hak sahiplerine peşin ve 3 ay vadeli olmak üzere iki ödeme alternatifi sağlanıyor. Buna göre, borç bakiyesini peşin olarak kapatanlar yüzde 20, 3 ay vadeli eşit taksitler halinde kapatanlar ise yüzde 17 indirimden yararlanıyor. Kampanya kapsamında, indirimden faydalanmak isteyenler, konut kredisi de kullanabiliyor. İndirimden yararlanmak isteyen alıcıların, başvuru tarihi itibarıyla ödemekle yükümlü oldukları taksitlerini yatırmaları gerekiyor. Bu kapsamda 17 Mayıs 2013 tarihine kadar başvuruda bulunanların Nisan 2013 dönemine ait taksitlerini ödemiş olmaları gerekiyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)