BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemThodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı----

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı
23 Nisan 2023 - 14:28 www.finansgundem.com

"Örgüt kurmak ve yönetmek", "nitelikli dolandırıcılık" ve "mal varlığı değerlerinin aklanması" suçlamalarıyla tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı

Arnavutluk'ta gözaltına alınan Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Özer'in emniyetteki ifadesinde, "Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi. İfadesinin alınmasının ardından Özer, tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Faruk Fatih Özer, sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince tutukladı.

Türkiye'de çok sayıda kişiyi 253 milyon dolar dolandıran Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer'in emniyetteki işlemleri tamamlandı. Özer, sabah saatlerinde önce sağlık raporu için hastaneye götürüldü. Burada raporu alınan Özer daha sonra yeniden emniyete getirildi. Özer evrakları tamamlandıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

TUTUKLANDI

İfadesinin alınmasının ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Thodex para borsası kurucusu Özer, tutuklandı.

"BEN DOLANDIRICI DEĞİLİM, KİMSEYİ DOLANDIRMADIM"

Özer'in Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde 'Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de

 

Thodex kurucusu yarın Türkiye'ye getirilecek

 

Thodex davasında yeni gelişme

 

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)