BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeşkilatlardan Bahçeli'ye tepki!----

Teşkilatlardan Bahçeli'ye tepki!

Teşkilatlardan Bahçeli'ye tepki!
21 Şubat 2016 - 20:25 www.finansgundem.com

MHP lideri Bahçeli'nin muhaliflere destek veren 4 il teşkilatını kapatma kararı sonrası tepkiler yükseliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Abdulvahap Erdem, MHP Genel Merkezi tarafından kapatılan 4 il teşkilatı ile ilgili yaptığı açıklamada, kapatılan Aksaray, Uşak, Kilis ve Denizli il teşkilatlarının yanında olduklarını söyledi.

Erdem, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP'nin "Olağanüstü Tüzük Kurultayı"na gitmesi için aralarında Elazığ'ın da bulunduğu 16 il teşkilatının topladığı imzalar ile Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde dava açıldığını ve yargı sürecinin devam ettiğini hatırlattı.

Abdulvahap Erdem, "Partimizin ufkunu açacak ve iktidara taşıyacak bu talebimiz karşısında Aksaray, Uşak, Kilis ve Denizli il teşkilatlarının kapatılmasını demokrasimiz ve partimiz adına uygun bulmadığımızı, bu tür tasarrufların partimizi büyütmeyeceğini, aksine küçülteceğini üzülerek ifade etmek istiyorum. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu kritik günlerde MHP'nin kongreler ile seçilmiş teşkilatlarının kapatılması ve yerine atama yapılarak parti teşkilatlarımızın zayıflatılmasını doğru bulmadığımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Erdem, Elazığ teşkilatı olarak kurultay toplanması yönünde imza vermenin vicdani huzurunu yaşadıklarını da dile getirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)