BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTesisi görünce açmaktan vazgeçti!----

Tesisi görünce açmaktan vazgeçti!

Tesisi görünce açmaktan vazgeçti!
20 Temmuz 2013 - 15:31 www.finansgundem.com

Spor salonu açmak için Şanlıurfa'ya giden Suat Kılıç, tesisi görünce tüm hazırlıklara rağmen açmaktan vazgeçti

Şanlıurfa'ya, 5 bin kişilik spor salonunun açılışını yapmak üzere gelen Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç, tesis alanına gitti, ancak açılışı yapmadı. Tesisin, beklediğinden daha büyük ve önemli olduğunu belirten Bakan Kılıç, "İftar-teravih arası kısa sürede buranın açılışını yapmak buranın şanına yakışmaz, açılışı Başbakan yapmalı. diyerek tesisin açılışını yapmadı.
Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç, bir takım temaslarda bulunmak ve açılışlara katılmak üzere geldiği Şanlıurfa'da, AK Parti'nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Yemekten sonra programda Gap Arena stadı'nın arkasında yapılan 5 bin kişilik spor salonunun açılışı vardı. Açılış için tüm hazırlıklar yapıldı, Bakan Kılıç açılış alanına geldi. Fakat beklediğinden büyük ve güzel yapıldığını gördüğü tesisin açılışını erteleme kararı aldı. İftar-teravih arası kısa bir sürede ve sönük bir şekilde devasa tesisi açmanın tesisin şanına yakışmayacağını dile getiren Bakan Kılıç, tesisin ileri bir tarihte milli takımın sembolik bir maçı sonrası Başbakan Erdoğan tarafından açılmasını istedi.
'SIKIŞIK ZAMANDA AÇILMASINA GÖNLÜM RAZI OLMADI'
Bakan Kılıç, "Salonun bu sıkışık zamanda açılmasına gönlüm razı olmadı. Vakit sıkışık. İftarla teravih arasında bu salonu açmak mimarından mühendisine, müteahhidinden Spor Bakanlığı Tesisler Dairesi'ne varıncaya kadar, emek veren bütün arkadaşlarımıza haksızlık olur." dedi. Salonun, Türkiye'nin en yeni salonu olduğunu ifade eden Kılıç, 5 bin 130 sandalyeli salonun, Türkiye'nin en modern ve görkemli salonlarından biri olduğunu aktardı.
Dikkatleri özerine çeken bu salonun açılışını 10 dakikaya sıkıştırmak istemediğini ifade eden Kılıç, salonun ileriki bir tarihte Başbakan Erdoğan tarafından açılmasını planladıklarını belirtti.
Daha Sonra AK Parti hükümetinin hizmetlerine değinen Kılıç, bölgede spor gençliği yetiştirmek istediğinin altını çizdi. Bir çok alanda Türkiye'yi temsil eden sporcunun Güneydoğu'dan çıktığını vurgulayan Kılıç, onun için bölgeyi gençlik ve spor bölgesi yapma gayretinde olduklarını sözlerine ekledi. Bakan Kılıç, konuşmasının ardından, Güneydoğu Yaz Spor Oyunları'nda başarılı olan sporculara madalyalarını taktı.
Kılıç, daha sonra açılışa hazır hale getirilen salonu gezdi. Salonda sporcuların temsili maçını izleyen Bakan Kılıç, daha sonra teravihe yetişmek üzere ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)