BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeröristler 9 yaşındaki kızı öldürdü----

Teröristler 9 yaşındaki kızı öldürdü

Teröristler 9 yaşındaki kızı öldürdü
27 Eylül 2015 - 22:53 www.finansgundem.com

Diyarbakır Bismil'de teröristlerin zırhlı polis aracına attığı roket bir eve isabet etti, evde bulunan 9 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde PKK'lı teröristlerce  atılan bir roketatarın isabet ettiği evde bulunan 9 yaşındaki bir kız çocuğu  hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilçede 18.00 sıralarında, yolu  ulaşıma kapatmak isteyen terör örgütü PKK mensuplarına müdahale amacıyla bölgeye  polis ekipleri sevk edildi.

Güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı araca teröristlerce atılan  roketatarın Dumlupınar Mahallesi Memozin Bulvarı'ndaki 3 katlı bir evin orta  katına isabet etmesi sonucu evde bulunan 9 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını  kaybetti. Yaralanan 5 kişi, Diyarbakır'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Soruşturmanın sürdüğü, terör örgütü mensuplarının eylem ve  faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği  kaydedildi.

SALDIRI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada şöyle:

"27.09.2015 günü saat 18.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarının yol kapama eylemlerine müdahale amacıyla görevlendirilen Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı kobra araca yönelik yapılan roketatarlı saldırının Dumlupınar Mahallesi Memozin Bulvarı üzerindeki sivil vatandaşların oturduğu üç katlı bir evin orta katına isabet etmesi üzerine 2006 doğumlu bir kız çocuğu hayatını kaybetti ve 5 şahıs yaralandı. Yaralanan şahıslar sağlık ekiplerince ilimizdeki hastanelere sevk edildi. Konu ile ilgili tahkikata devam edilmekte olup bölücü terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalara devam edilecektir." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)