BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTermo Teknik, TİMDER Akademi’ye sponsor oldu----

Termo Teknik, TİMDER Akademi’ye sponsor oldu

Termo Teknik, TİMDER Akademi’ye sponsor oldu
21 Ocak 2020 - 16:14 www.finansgundem.com

Sektör uzmanlarının gelişimine düzenlediği seminerlerle katkıda bulunan Termo Teknik, TİMDER Akademi’ye de sponsor oldu. Akademide bugüne kadar yaklaşık 10 bin kişi eğitim gördü.

Termo Teknik, sektörün gelişimine destek olmak amacıyla eğitim faaliyetleri düzenleyen TİMDER Akademi’ye sponsor oldu. Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER)  tarafından 15 yıldır kesintisiz sürdürülen ve 9.654 sektör çalışanına eğitim verilen Akademi’de, Bayi Gelişim Programı ve İstanbul Üniversitesi ile birlikte hayata geçirilen Yüksek Okul projesi bulunuyor.

Bayi Gelişim Programı çerçevesinde, “Pazarlama ve Satış”, “Yönetim ve planlama”, “Dış Ticaret” ve “Dijital Dönüşüm” olmak üzere 4 ayrı başlıkta 17 eğitim sunuluyor.

TİMDER Yüksekokul projesinde ise, üniversite öğrencilerinin okuldan, tesisat ve inşaat malzemeleri  sektörünü tanıyarak mezun olması hedefleniyor. Proje kapsamında verilen eğitimleri desteklemek amacıyla  İstanbul Üniversitesi’ne bir de laboratuvar kuruldu.

Sektörün eğitimine önem veriyoruz

Termo Teknik Bayi Kanalı Satış Müdürü Cem Bayramoğlu, sektörün eğitimine her zaman yüksek önem verdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Termo Teknik olarak, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile Türkiye’nin tamamında tüketiciye ulaşıyor ve başta bayilerimiz olmak üzere ısıtma sektörü uzmanlarının eğitimine önem veriyor, bu amaçla neredeyse her yıl periyodik olarak ülke çapında seminerler düzenliyoruz. 

Kurduğu Akademi ile 10 bine yakın sektör çalışanının gelişimine katkı sunan ve sektörümüzün hizmet kalitesini yukarı çeken TİMDER’in eğitim faaliyetine destek verdiğimiz için mutluyuz. Bu desteği, sektörün lider şirketlerinden birisi olmanın gereği olarak görüyoruz. TİMDER Akademi’nin zengin eğitim programından bayilerimizin de yararlanması için girişimde bulunacağız.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)