BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim'in alternatifi hazır----

Terim'in alternatifi hazır

Terim'in alternatifi hazır
21 Eylül 2013 - 09:37 www.finansgundem.com

G.Saray Yönetimi’nin, Fatih Terim’in ayrılması durumunda İtalyan bir hocayı gündemine aldı

Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal dün yine “Fatih Terim’le yola devam” dedi ama perde arkasında yaşanan gelişmeler bunun tersini işaret ediyor! Milliyet, Galatasaray’daki hoca arayışının detaylarını ve yaşanan yoğun trafiğin ayrıntılarına ulaştı. Buna göre, Terim’in Milli Takım’a imza atmasının ardından, sarı-kırmızılılara ilk önerilen isim Roberto Mancini oldu.
Inter’den sonra Manchester City’yi çalıştıran Mancini’nin menajerler tarafından Galatasaray’a önerildiği ve İtalyan teknik adamın sarı-kırmızılı takımda çalışmak için bir hayli hevesli olduğu bildirildi. Ancak Mancini’nin menajerlerine “Şu anda hoca arayışımız yok. Olursa tabii ki görüşebiliriz” mesajı verildiği belirtildi. Bu görüşmelerin tamamından Başkan Ünal Aysal’a raporlar geldiği bildirildi.
Olası bir ayrılıkta
Fatih Terim’in gitme ihtimalinin daha erken olduğu dönemde ise sürpriz şekilde Roberto Di Matteo isminin sarı-kırmızılıların gündemine geldiği ortaya çıktı. Futbol Federasyonu eski Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Fatih Terim’le görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından Başkan Aysal ve kurmaylarının durum değerlendirmesi yaptığı, olası bir ayrılığa hazırlıksız yakalanmamak için çalışmaların başlatıldığı ifade edildi. Bu noktada gündeme gelen ismin Di Matteo olduğu, genç İtalyan teknik adama sıcak bakılmasında ise Drogba faktörünün etkili olduğu belirtildi.
Drogba’nın daha önce hocalığını yapan Di Matteo Chelsea’ye 2011’de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandırırken, Drogba en dikkat çeken ismi olarak hafızalara kazınmıştı. Nevzat Dindar/Milliyet
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)