BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim ağladı----

Terim ağladı

Terim ağladı
25 Eylül 2013 - 07:17 www.finansgundem.com

Galatasaray taraftarı gecenin ilerleyen saatlerinde Fatih Terim'in Tarabya'daki evindeydi

Galatasaraylı taraftarlar, görevine son verilen teknik  direktör Fatih Terim'in Tarabya'daki evinin önünde toplanarak, deneyimli teknik  direktöre destek verdi.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun Terim'in sözleşmesinin  feshedildiğini açıklamasının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri önünde  toplanarak kararı protesto eden ve yönetimi istifaya çağıran taraftarlar, daha  sonra konvoy halinde deneyimli teknik adamın Tarabya'daki evine geçti.
Yaklaşık 500 sarı-kırmızılı taraftar, evinin önünde bir araya  geldikleri Terim'e tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.  "İmparator Fatih  Terim" şeklinde tezahüratlar yapan taraftarlar, kulüp başkanı Ünal Aysal'ı da  istifaya çağırdı.
Fatih Terim, yoğun ilgi karşısında evinden çıkarak taraftarların  yanına geldi. Taraftarları selamlayarak, helallik isteyen tecrübeli teknik  direktörün oldukça üzgün olduğu görüldü. Terim, taraftarlara, "Hakkınızı helal  edin" dedikten sonra tekrar evine döndü.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, daha sonra güvenlik görevlileri ve tribün  liderlerinin yönlendirmesiyle Terim'in evinin bulunduğu sokaktan ayrılarak,  sahildeki anayola indi. Bu sırada taraftarların yoğunluğu nedeniyle trafik bir  süreliğine durdu.
Taraftarların ayrılmasının ardından Terim, polis eskortu eşliğinde  evinden çıkış yaptı. Ancak taraftarlar, anayolda Terim'in içinde bulunduğu aracın  önünü keserek, "Hocayı satanı biz de satarız", "Ünal Aysal istifa" ve "Cim Bom  Bom halkındır, lisenin değil" şeklinde sloganlar attı.
Fatih Terim'in aracı, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle  ilerleyerek bölgeden uzaklaştı.
FATİH TERİM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında, Ertem Şener Fatih Terim'le ilgili çok ilginç bir detayı seyircilerine aktardı.
Gelen bilgiyi seyircilerine aktaran Ertem Şener, "Galatasaray taraftarı Terim'in evine gitmiş, Fatih Terim ilk defa gözyaşı dökmüş. Fatih Terim ağlamış." ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kıskanç Ünal Aysal25 Eylül 2013 12:38

    Fatih Terim'in kazandırdığı şampiyonlukları ve başarıları çekemeyerek Galatasaray Lisesi ekibi ile imparatorun ipini çekti...

  • Cincon25 Eylül 2013 09:00

    Galatasaray için gayet iyi bir gelişme terim başarısızlıklarıyla çığır açtı gitmesi gerekiyordu ve gitti .