BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTekstil sektörüne kötü haber----

Tekstil sektörüne kötü haber

Tekstil sektörüne kötü haber
04 Ağustos 2018 - 10:25 www.finansgundem.com

Rusya'da halk giyim kuşam ve ayakkabıda kemer sıktı.

Rusya'da halkın hazır giyim ve ayakkabı için yaptıkları harcamalarda yaz döneminde düşüş kaydedildi. Sberbank'ın verilerine göre, hazır giyim harcamaları temmuz ayında yüzde 8, ayakkabı harcamaları yüzde 3 azaldı.

TASS ajansının haberine göre, Sberbank raporunda, temmuz ayında indirim kampanyalarının etkisiyle hazır giyim alışverişlerinin sayısının yüzde 13 arttığı, alışveriş başına ortalama harcama miktarının ise yüzde 8 azaldığı belirtildi.

Ayyakkabıda ise alışveriş sayısında aynı dönemde yüzde 12, alışveriş başına ortalama harcamada yüzde 3 düşüş kaydedildi.

Rusya'da temmuz ayında hazır giyim harcamalarında alışveriş başına ortalama harcama 2 bin-2 bin 100 ruble olurken, bu rakam Moskova, St.Petersburg, Magadan ve Kamçatka'da 3 bin 600 rubleyi buldu.

Ayakkabı için ortalama alışveriş miktarı ülke genelinde bin bin 600-bin 700 ruble, St.Petersburg, Kaluga, Sahalin ve Tomsk'ta 2 bin 600 ruble olarak kaydedildi. (Türkrus)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)