BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTecrübeli isim Vakıfbank'tan ayrıldı----

Tecrübeli isim Vakıfbank'tan ayrıldı

Tecrübeli isim Vakıfbank'tan ayrıldı
18 Kasım 2013 - 09:23 www.finansgundem.com

Uzunca bir süredir bankanın Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan bir isim VakıfBank’tan istifa etti

FINANSGUNDEM.COM - ÖZEL
VakıfBank Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Candan görevinden istifa etti. Finans Gündem’e gelen bilgilere göre Candan’ın istifası bu ay sonu yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında onaylanacak. Bir dönem VakıfBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak da görev yapan Ahmet Candan, uzun zamandır VakıfBank Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

 Ahmet Candan kimdir?
1963 yılında Konya’da doğan Ahmet Candan, 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına 1987 yılında Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda başladı. 1992-1996 yılları arasında Kuveyt Türk Özel Finans Kurumu’nda Müfettişlik ile Mevzuat ve Vergi Müşavirliği, 1996-2003 yılları arasında Baykur Gıda San. ve Tic. A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük, 2003’te Ziraat Finansal Kiralama A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı, 2004 yılında Öztay Triton Teks. Konf. San.ve Pz. A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2006’da Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği, Kredi Komitesi Üyeliği, 2010 yılında Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Kredi Komitesi Üyeliği, 2012 yılında İller Bankası’nda Genel Müdürlük yapan ve halen Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Candan evli ve dört çocuk babası.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)