BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriTEB'in reklam yıldızı oldu----

TEB'in reklam yıldızı oldu

TEB'in reklam yıldızı oldu
11 Kasım 2013 - 05:05 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası'nın destek verdiği girişimci İsmail Berber, bankanın reklamında başarı öyküsünü anlatıyor

Ocak ayında kapsamlı olarak Girişim Bankacılığı’nı başlatan Türk Ekonomi Bankası (TEB), ulaştığı girişimci sayısıyla yıllık hedefinin önüne geçtiğini duyurdu.
TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, “TEB Girişim Bankacılığı ile her yıl 13 bin girişimciye ulaşma hedefiyle 5 yıllık bir yol haritası çıkarmıştık. Bir yıl olmadan yaklaşık 17 bin yeni projeye sahip girişimciye ulaştık. Hedef kitlemiz girişimci olmak isteyen herkes. Ancak yüksek katma değer üreten projelere daha fazla önem veriyoruz. Teknogirişimciler bizim için öncelikli” dedi.

Tam şarjla 250 kilometre gidiyor
TEB’in destek verdiği girişimcilerden İsmail Berber’in gerçek başarı öyküsü de TEB Girişim Bankacılığı’nın reklam filminin konusu oldu. Reklamda Berber’in yaşadığı ev, çalıştığı atölye, ailesi ve komşuları yer aldı.
TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, “Gerçek hikâyelere TEB Girişim Bankacılığı ile devam ediyoruz. Yeni reklam filmimizin kahramanı İsmail Berber... Berber, ilk destek verdiğimiz girişimcilerden. Tam şarj ile 250 km giden, 100 km’de 90 kuruş elektrik tüketen bir araç üretti. Hayalini gerçeğe dönüştürmesine yardımcı olduk. Amacımız, İsmail gibi birçok girişimcinin hayalini gerçekleştirmek” dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)