BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'den yabancılara özel hizmet----

TEB'den yabancılara özel hizmet

TEB'den yabancılara özel hizmet
25 Mart 2013 - 13:04 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası, Türkiye'ye yerleşen yabancıların ihtiyaçlarını karşılayacak birçok hizmeti bir araya getirecek

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye'ye yerleşen yabancıların ihtiyaçlarını karşılayacak bir çok hizmeti bir araya getirecek.
TEB'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Expatriate Services (IES) tarafından sunulacak TEB Expat Assist hizmetleri ile oturma izni alımı, ev kiralama, taşınma işlemleri ve altyapı abonelik hizmetlerinin tanımlanmasında Türkiye'ye yerleşecek yabancıların yanında olmayı hedefleyen TEB, bu hizmetlere ilave olarak müşterilerine vergi, eğitim, sağlık ve kültürel adaptasyon konularında danışmanlık hizmetleri de verecek.
TEB, Expat Assist hizmeti kapsamında Türkiye'de çalışan yabancıların günlük hayatlarında ihtiyaç duyacakları kültürel ve alışveriş etkinlikleri konusunda bilgi alımından etkinlikler için rezervasyon yapılmasına, 7/24 ev yardım hizmetlerinden ulaşım ihtiyacının karşılanmasına kadar birçok konuda da hizmet sağlayacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)