BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB sosyeteyi şubesine çekti----

TEB sosyeteyi şubesine çekti

TEB sosyeteyi şubesine çekti
19 Nisan 2013 - 10:42 www.finansgundem.com

TEB, 10. Özel Bankacılık Merkezi’ni Nişantaşı’nda açtı

Türkiye’de Özel Bankacılık hizmetini sunan ilk banka olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), 10. Özel Bankacılık Merkezi’ni Nişantaşı’nda açtı. 17 Nisan 2013 Çarşamba günü Nişantaşı Biber’de gerçekleştirilen açılış partisine, TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın ve çok sayıda davetli katıldı.
1989 yılından bu yana Özel Bankacılık hizmeti sunan TEB, bu alanda Türkiye’nin en eski kurumu olma özelliğine sahip. Finansal danışmanlık ve varlık yönetimi alanında uzmanlaşan TEB Özel Bankacılık, bankacılık ve finansman işlemlerinde müşterilerine uzun vadeli ve varlığa değer katan çözümler sunuyor. Bunun yanı sıra, ihtiyaç duyan müşterilerine konusunda uzman danışmanlar aracılığıyla farklı alanlarda da hizmet veriliyor.

TEB Özel Bankacılık, gayrimenkul danışmanlığı ve finansın yanı sıra, sanat ve spor alanında da birçok etkinliğe destek vererek TEB Özel müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar sunuyor. Bire bir müşteri özelinde geliştirdiği uygulamalarla farklı bakış açıları yaratarak Türk Özel Bankacılık alanındaki öncü konumunu koruyan TEB Özel Bankacılık, müşterilerin ihtiyaçlarını analiz ederek sadece bugün değil gelecekte de ihtiyaç duyulması muhtemel ürün ve hizmetler için danışmanlık hizmeti sunuyor.  2013 yılı sonunda Türkiye’nin çeşitli merkezlerinde toplam 30 noktadan müşterilerine hizmet vermeye hazırlanan TEB Özel, 10 Özel Bankacılık Merkezi aracılığıyla, 50’den fazlası müşteri temsilcisi olmak üzere 100’ün üzerinde çalışanla hizmet veriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)