BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTCMB, bir şirketin faaliyet iznini iptal etti----

TCMB, bir şirketin faaliyet iznini iptal etti

TCMB, bir şirketin faaliyet iznini iptal etti
22 Kasım 2023 - 06:07 www.finansgundem.com

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın IQ Money'nin faaliyet izninin iptal edilmesine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TCMB'nin daha önce elektronik para kuruluşu olarak faaliyet izni verdiği IQ Money Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin faaliyet izninin iptal edilmesine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İlgili kararda şu bilgilere yer verildi:

IQ Money Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'ye 20/6/2013 tarih ve 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanunun (Kanun) 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b), (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetleri ile 18 nci maddesinin ikinci fıkrasında belirtilen elektronik para ihracı hizmetlerini sunmak üzere 10/09/2020 tarih ve 10953/20552 Bankamız Kararı ile verilen elektronik para kuruluşu olarak faaliyette bulunma izninin Kanunun 19 ncu maddesi ile 16 ncı maddesinin birinci fıkrasının (c) ve (ç) bentleri uyarınca iptal edilmesine karar verilmiştir.

BDDK'dan AGS Altın Gezegen Varlık Yönetim AŞ'ye faaliyet izni

 

BDDK'dan Dgfin Finansman AŞ'ye faaliyet izni

 

BDDK'dan faaliyet izni

 

TCMB'den yeni faaliyet izni

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)