BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTCG Anadolu Sarayburnu'ndan ayrıldı----

TCG Anadolu Sarayburnu'ndan ayrıldı

TCG Anadolu Sarayburnu'ndan ayrıldı
23 Nisan 2023 - 10:28 www.finansgundem.com

Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, bugün İstanbul Boğazı'ndan geçecek.

Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, 17 nisan'dan bu yana on binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Gemi bugün İstanbul Boğazı'ndan geçecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve vatandaşları selamlayarak seyrine devam edecek.

Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu görmek isteyen vatandaşlar, geminin demirlediği Sarayburnu Limanı'na akın etti.

İçinde dünyanın ilk silahlı insansız hava aracının da (SİHA) da yer aldığı geminin demirlediği Sarayburnu Limanı'na gelen ziyaretçiler, kayıtları yapıldıktan sonra gruplara ayrıldı ve askeri görevlilerin rehberliğinde gemiyi gezdi.

Vatandaşlar giriş katta yer alan tank, çıkarma ve kara araçlarına ilgi gösterirken, 5 kat yukarıdaki güvertede bulunan hava araçları da merakla izlendi.

Gemi Sarayburnu'ndan demir aldı

Türk donanmasının hizmetine 10 Nisan'da giren, Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, İstanbul Boğazı'ndan geçiş yapmak üzere Sarayburnu'ndan ayrıldı.

Gemi bugün Karadeniz'e doğru yol alacak

Gemi, bugün saat 12.00'de İstanbul Boğazı'ndan geçiş yaparak 21 pare top atışı ve çimariva ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı selamlayacak.

Ardından İstanbul Boğazı'nda vatandaşları da selamlayarak Karadeniz'e doğru seyrine devam edecek. Gemiye; uçak ve helikopterler de eşlik edecek.

TCG Anadolu’yu ilk günde 8720 kişi ziyaret etti

 

Gurur! TCG Anadolu eğitim icra etti

 

TCG Anadolu gemisi ziyarete hazır

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)