BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Milli Savunma Komisyonu Kapalı Maraş'ta ----

TBMM Milli Savunma Komisyonu Kapalı Maraş'ta

TBMM Milli Savunma Komisyonu Kapalı Maraş'ta
04 Şubat 2024 - 22:24 www.finansgundem.com

TBMM Milli Savunma Komisyonu, Kapalı Maraş bölgesinde incelemelerde bulundu. Komisyon Başkanı Akar, yaptığı açıklamada KKTC'nin bugünlere kolay gelmediğini; bu uğurda birçok Mehmetçik ve Kıbrıslı Mücahit'in şehit olduğunu anımsattı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bulunan Hulusi Akar Başkanlığındaki Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu, Kapalı Maraş bölgesinde incelemelerde bulundu.

Akar ve beraberindeki heyetin Gazimağusa'daki Kapalı Maraş bölgesine ziyaretine, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ile Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu da eşlik etti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Maraş ziyaretinde bölge hakkında yetkililerden bilgi alarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Akar, KKTC'nin bugünlere kolay gelmediğini; bu uğurda birçok Mehmetçik ve Kıbrıslı Mücahit'in şehit olduğunu anımsatarak şehitlere rahmet, bölgede görev yapan askerlere başarılar diledi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre de Kıbrıs'ın milli bir dava olduğunu ve bu davanın, Türk milleti ile birlikte yürütüldüğünü ifade ederek TBMM heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu heyetinin yarın KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre ve Başbakan Ünal Üstel ile görüşeceği belirtti.

KGK-KKTC Medya Buluşması, Kıbrıs ve Türkiye’de gündem oldu

Rusya'dan Güney Kıbrıs'a sert tepki

AB'den Kıbrıslı Türklere 31,7 milyon euro mali yardım

Eski İngiltere Dışişleri Bakanı Straw'un 'Kıbrıs' pişmanlığı!

Rusya, Kuzey Kıbrıs'ta konsolosluk hizmeti verecek

Kıbrıs'ta 769 Rum ve 200 Türk hâlâ kayıp

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)