BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir kitap hazırladı----

TBB, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir kitap hazırladı

TBB, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir kitap hazırladı
27 Ekim 2023 - 10:16 www.finansgundem.com

TBB Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan kitaba ilişkin, "Ülkemiz ekonomisinin ve bankacılık sektörünün; son yüzyıldaki kilometre taşlarını, tarihsel gelişimini anlatıyor” dedi.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Cumhuriyetin yüzüncü yılı vesilesiyle ülke ekonomisi ve bankacılık sektörünün son bir asırdaki gelişimini ele alan, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Bankacılık Sektörü” başlıklı basılı ve elektronik bir kitap yayımladı. 

Yapılan çalışmayı değerlendiren TBB Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, “Cumhuriyetimizin ilanından bugüne kadar geçen sürecin anlatımına rehberlik eden bu kitap, ülkemiz ekonomisinin ve bankacılık sektörünün; son yüzyıldaki kilometre taşlarını, tarihsel gelişimini, sürdürülebilirlik ve dijital bankacılıktaki gelişimini özel olarak hazırlanan grafik ve istatistiklerle anlatıyor” dedi.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz

Çakar, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılını kutlamanın, gururunu, mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Savaştan çıkmış bir ekonominin, mütevazı alt yapısıyla başladığımız yolculuğumuz başarılarla dolu bir seyir izliyor. Bu süreçte büyüyen ekonomimiz gibi bankacılık sektörümüz de zorluklara dayanıklılık göstererek büyümeye devam etti” şeklinde konuştu.

“2023, Türkiye Yüzyılı Vizyonu” bize ikinci yüz yıl için yol gösteriyor

Cumhuriyetimizin üzerine kurulduğu temel felsefe doğrultusunda, hep daha iyiyi hedefleyen bir çabayla bugünlere varıldığına değinen Başkan Çakar, “Bu anlayışı hiç kaybetmeden yolumuza devam ediyor, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılındaki hedeflerimize hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. “2023, Türkiye Yüzyılı Vizyonu” önümüzdeki yüzyıl için ülkemizin ekonomik yapısının geleceğine, sürdürülebilir kalkınmaya verdiği önemin ulaşacağı noktaya, tüm kurum ve kuruluşlarımızla topyekûn bir başarının ortaya konulacağı ileri seviyeye işaret ediyor” dedi. 

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Bankacılık Sektörü” kitabının elektronik yayına http://www.tbb.org.tr/100 adresli bağlantı üzerinden ulaşılabiliyor.

TBB'den engelli bireyler için uzaktan eğitim programı

 

TBB Başkanı Çakar, IMF-Dünya Bankası toplantılarında önemli temaslarda bulundu

 

TBB'den dolandırıcılık girişimlerine yönelik güvenlik uyarısı

 

TBB Başkanı Alpaslan Çakar'dan enflasyon açıklaması

 

TBB, Tarım Sektörü Raporu’nu yayımladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)