BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB'den engelli bireyler için uzaktan eğitim programı----

TBB'den engelli bireyler için uzaktan eğitim programı

TBB'den engelli bireyler için uzaktan eğitim programı
19 Ekim 2023 - 10:24 www.finansgundem.com

TBB tarafından, “Engeli Olan Bireylerle Kapsayıcı İletişim” konulu yeni bir uzaktan eğitim programı yayına alındı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankacılık hizmetlerine erişim ve sektörün istihdam boyutunda engelli bireylere yönelik farkındalık çalışmaları kapsamında, "Engeli Olan Bireylerle Kapsayıcı İletişim" konulu yeni bir uzaktan eğitim programını yayına aldığını duyurdu.

TBB'den yapılan açıklamaya göre, "Engelsiz Kariyer" işbirliğiyle ve 10 videodan oluşan program, BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında "sosyal erişilebilirlik" ilkesi doğrultusunda kapsayıcı ve eşitlikçi bir bakış açısıyla hazırlandı.

Bu eğitim programıyla, engellilere yönelik yetersiz veya yanlış bilgilerden kaynaklı önyargı ve ayırımcılığın ortadan kaldırılması ve kültürel değişime katkı sağlanması amaçlandı.

"Engeli Olan Bireylerle Kapsayıcı İletişim" e-eğitim programı, bankalarda görev yapan engelli çalışanlarla doğru iletişim kurma ve bankacılık hizmeti alan engelli müşterilere yaklaşım açısından dikkat edilmesi gereken temel içeriklerden oluşuyor.

Farkındalık Atölyesi, Engeli Olan Bireyleri Tanıyalım, Engeli Olan Bireylerle İletişimde İlk Adım, Engeli Olan Gruplarla İletişim, Engeli Olan Bireylerin Beklentileri, Engeli Olan Bireylerle İletişimde Altın Kurallar, Şubede Engeli Olan Bireylerle İletişimde Altın Kurallar, Engelleri Kaldıran Engelsiz Sözcükler ve Engeli Olan Bireylerin Hakları başlıklarından oluşan eğitim toplam 50 dakika sürüyor, e-eğitime https://egitimportali.tbb.org.tr/ adresli eğitim portalına üye olarak ücretsiz şekilde ulaşılabiliyor.

TBB'den dolandırıcılık girişimlerine yönelik güvenlik uyarısı

 

TBB'den KDV ve ÖTV davası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)