BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTatil ve huzurun merkezi Maldivler----

Tatil ve huzurun merkezi Maldivler

Tatil ve huzurun merkezi Maldivler
04 Şubat 2013 - 13:17 www.finansgundem.com

THY direkt sefer koydu, Maldivler’e Türk turistin ilgisi arttı

Maldivler’de lükste sınır tanımayan çok sayıda otel, müşterilerine inanılmaz hizmetler sunuyorlar. Daha havalimanından VIP servis başlıyor, özel botlarla eğer adanız uzaksa deniz uçaklarıyla otelinize getiriyorlar. Hiçbir ayrıntı atlanılmıyor amaç misafirlerin kendilerinin çok özel olduklarını hissetmelerini sağlamak. Maldivler’in sıra dışı otellerinden biri de Dhidhu Finolhu adasında bulunan ve Türkiye’deki satışları Japon turizm devi H.I.S Travel ile birlikte gerçekleştiren Lux Resorts Maldives.

Merkezi Tokyo’da bulunan Orion Tour ve Cruise Planet gibi seyahat acenteleri de bünyesinde barındıran H.I.S grubunun aralarında Maldivler, Avustralya, Malezya, Hong Kong ve Singapur’un da bulunduğu 84 farklı ülkede turizm yatırımları bulunuyor. Kyushu Sangyo Kotsu Holdings, H.S. Insurance Co.Ltd., Hotel Watermark ve Huis Ten Bosch Co., Ltd gibi otel zincirinden sigortaya kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketler de H.I.S grubuna ait. H.I.S Travel, Lux Resorst otelinin  satış ve pazarlamasını organize ediyor. 1980 yılında kurulan, 2012 yılı itibariyle 8 bin 310 çalışanı ile faaliyet gösteren grubun hisseleri Tokyo borsasında da işlem görüyor. H.I.S şirketler grubunun yönetim kurulu başkanlığını Hideo Sawada yapıyor.

Ekranların en beğenilen seyahat programlarından biri olan TRT Haber Uçuyorum programı izleyenlere balayı cenneti Maldivler’i tanıttı. Uçuyorum ekibini ağırlayan Maldivler Lux Resorts’un Genel Müdürü Dominik Ruhl, programın sunucusu Hicret Adnan’a özel açıklamalar yaptı. Otellerinin bulunduğu Dhidhu Finolhu adasının zengin su altı çeşitliliği ile özellikle dalış tutkunlarının uğrak yeri olduğunu kaydeden Ruhl, köpek balıklarını görmek için yapılan turların da büyük ilgi çektiğini anlattı. Maldives Lux Resorts’da hiç dalış tecrübesi olmayanlar bile otele ait olan dalış eğitim merkezinde kurslara katılabiliyor. Ve 5 günlük kurs sonunda katılımcılara dalış sertifikası veriliyor.
Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan başlattığı direk seferlerle Türk turistlerin artık kolaylıkla Maldivler’e ulaşabildiğini belirten Ruhl, Türkiye’den gelen ziyaretçi sayısında önemli artış yaşandığına dikkati çekerek, “ Türk misafirleri de Maldivler’in mavi dünyasına bekliyoruz” dedi. Maldivler Lux Resorts, 2,5 kilometre uzunluğu ile ada otellerin içinde en büyük olanı. Otel, denize 10 adım mesafedeki 200 adet villa ve deniz üzerindeki bungalovlardan oluşuyor. Otelin kral daireleri ise lükste sınır olmadığını gözler önüne seriyor.  Ayağınızın altında balıkları dahi net bir şekilde görebileceğiniz muhteşem bir deniz ve Hint Okyanusu’nun bitimsiz dinginliği, işte odanızdan göreceğiniz size özel manzara bu. Bir de normal daireler var onlar da en az kral daireleri kadar konforlu ve lüks.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)