BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Tarikatla bağlantım varsa şerefsizim'----

'Tarikatla bağlantım varsa şerefsizim'

'Tarikatla bağlantım varsa şerefsizim'
30 Ekim 2013 - 08:45 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’de yaklaşan seçim öncesi ortam giderek ısınıyor...

Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar’ın karşılıklı açıklamaları sonrası kulisler iyice hareketlenmeye başladı. Özellikle Mehmet Ali Aydınlar, kongre üyeleriyle sık sık toplantılar düzenliyor. Aydınlar önceki akşam da üyelerle biraraya geldi.

Habertürk'te yer alan habere göre, Aram Markaroğlu, Sinan Aykol, Adem Köz, Burak Karabacak ve Metin Şen’in organize ettiği toplantıda üyeler, başkan adayını soru bombardımanına tuttu. Üyelerin özellikle üzerinde durduğu iki konu vardı: 2010-11 şampiyonluk kupası ve tarikat iddiaları. Aziz Yıldırım’ın cuma günkü toplantıda gündeme getirmesi beklenen, “Bu kupayı Trabzonspor’a verecek misin vermeyecek misin?” sorusu için Aydınlar, “O günlerde neden istifa etmediğim soruluyor. İstifa ederek o sorumluluktan kaçamazdım. En iyisini yapmaya çalıştım. O kupa benim sayemde orada” derken; tarikat iddiaları için de “Tarikatla en ufak bir bağlantım varsa şerefsizim” ifadesini kullandı.

Aydınlar, bu tür iddiaların seçim oyunu olduğunu belirtip Aziz Yıldırım’ı eleştirirken, “Elbette 5 vakit namazımı kılıyorum. Oğlum vefat ettikten sonra da Hacca gittim. Tarikatlarla en ufak bir bağım yok. Yönetim kurulumun da yok. Yönetici arkadaşlarımı açıkladığım zaman bunu hepiniz göreceksiniz. Yakın arkadaşlarımı da listeme almıyorum. Hepsi işlerinde son derece başarılı olmuş insanlardan oluşan mükemmel bir kadro ile geliyorum. Ben hiç kimsenin adamı olmadım, olmam da. Tarikatlarla bağlantım varsa dünyanın en şerefsiz adamıyım” diye konuştu.

‘G.SARAY MARŞINDA SALONDAN ÇIKTIM’
Aydınlar, Aziz Yıldırım’ın açıklamasında yer alan, “Sizler, kimlerin kendi kulübünün stadına giremezken elleriyle şampiyonluğu verdiği rakibin kutlamalarında onur konuğu olduğunu biliyorsunuz” bölümü hakkında ise şunları söyledi: “Bahçeşehir Üniversitesi’nin bir kutlaması vardı. Davetliydim, gittim. Üniversitenin rektörü Lutfi Arıboğan’ın eşiymiş. Salonda Galatasaray Marşı çalındı, ben de dışarı çıktım. Benim Galatasaray kutlamalarında ne işim olur? Ben Malatya’dan geldikten sonra Fenerbahçe maçlarını parasıyla biletini alıp açık tribünden izleyen birisiyim.”

DİLMEN’E AĞIR SÖZLER
Aydınlar, Rıdvan Dilmen hakkında da çok sert sözler kullandı. Fenerbahçe başkan adayı, “O süreçte her taşın altından Rıdvan çıkıyordu. Laf taşıyor, dedikodu yapıyor, insanların hem de söylemediklerini bir yerlere iletiyordu. Herkesi çekiştirdi, birbirine düşürdü. Ben böyle adam görmedim” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)