BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTanık olduğu olay Yıldız'ı ağlattı----

Tanık olduğu olay Yıldız'ı ağlattı

Tanık olduğu olay Yıldız'ı ağlattı
18 Mayıs 2014 - 15:07 www.finansgundem.com

Soma'da öldü sanılan işçinin ailesi ile görüşmesine tanık olan Enerji Bakanı Yıldız gözyaşlarını tutamadı

Somadaki maden faciasında ailesi İsmail Adalı'nın hayatını kaybettiğini sandı. Babası Türkiye'yi "yaralayan" olay sonrasında madenin bulunduğu bölgeye koştu, saatlerce bekledi . Sanılanın aksine maden teknikeri İsmail Adalı hayattaydı ve arkadaşlarını kurtarmak için durmaksızın madene girip çıkıyordu. Babası Baki Adalı ile birkaç dakika görüştükten sonra yeniden arkadaşlarını kurtarmak için madene giren genç facianın 6'ncı gününde anne ve babası ile bir araya geldi. Hala arkadaşlarını kurtarmak için maden ocağından ayrılmayan İsmail Adalı'nın ailesiyle buluşmasına Enerji Bakanı Taner Yıldız da tanık oldu. Adalı'nın "Acayip bir fedakarlık örneği' sergilediğini belirten Yıldız, anne Hatice Adalı'ya "Şimdi yeniden doğmuş gibi oldu değil mi? diye sordu.
 
Yıldız, "Hiçbirimizin istemediği, temenni etmediği bir şekilde bunlar oldu. Çok yük çok. Ama buna çok sevindim anacığım. Çok sevindim" derken gözyaşlarını tutamadı. Oğlu için pilav yapmasını ve bu akşam ana-oğul birlikte yemek yemelerini temenni eden Bakan Yıldız, Hatice Adalı'nın kendisine de yarım tabak pilav göndermesini istedi. Bakan Taner Yıldız, Adalı ailesini başbaşa bırakırken Soma'da ilk kez gözyaşlarını tutamamasına ilişkin soruya cevap vermedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)