BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringTam Faktoring hizmete başladı----

Tam Faktoring hizmete başladı

Tam Faktoring hizmete başladı
11 Eylül 2012 - 19:07 www.finansgundem.com

Faktoring sektörüne yeni bir vizyon getirme hedefiyle kurulan Tam Faktoring, Haziran ayında BDDK’nın izni ile faaliyetine resmen başladı

Tam Faktoring;kaynakları,müşteri odaklı şeffaf yaklaşımı, güvenilir hizmet anlayışının yanı sıra özellikle KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıracak modern şubeleriyle de sektöründe fark yaratacak.
“Tam Zamanında, Tam Yanınızda” ilkesiyle yola çıkan Tam Faktoring, şube çalışanlarının müşterinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayan ve onlarla aynı dili konuşan nitelikte olmasına özen gösteriyor.
Hizmet sunacağı küçük ölçekli firmalara ve mikro firmalara yakın olabilmek için İstanbul’daki şubelerinin lokasyonlarını, ticaretinin kalbinin attığı Gebze, Pendik, Topçular, İkitelli, Beylikdüzü ve Dudullu olarak belirleyen Tam Faktoring, Ekim ayı itibarıyla şube sayısını 6’ya çıkarmış olacak. Şirket, 2 yıl içerisinde Türkiye genelindeki önemli ticaret merkezlerinde hızla yaygınlaşarak şube sayısını 30’a çıkarmayı planlıyor.
Faaliyetine başladığı günden bugüne 300 müşteriye ulaşan ve toplam 27 milyon TL’lik işlem hacmi oluşturan Tam Faktoring, modern şubeleri ve şeffaf hizmet ilkesiyle müşteri memnuniyetini üst noktalara taşımayı amaçlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)