BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim'de polisin zor anları----

Taksim'de polisin zor anları

Taksim'de polisin zor anları
11 Haziran 2013 - 11:12 www.finansgundem.com

Taksimde bu sabah gerçekleştirilen polis müdahalesinde, bir polis atılan molotof kokteyl yüzünden alevler içerisinde kaldı...

Taksim Meydanı’na sabahın erken saatlerinde yapılan polis müdahalesi sırasında aniden ortaya çıkan bazı kişiler polise molotof attı. Bir polis memuru atılan molotof nedeniyle yanmaktan son anda kurtuldu.
Taksim Meydan'da göstericiler Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'nı (TOMA) yaktı. Atılan molotof kokteyli sonrası yanan araç, diğer TOMA araçlarından sıkılan su ile söndürüldü.  
Taksim'de polise molotof kokteyli atan göstericiler, TOMA aracını yaktı. Yanan TOMA'nın şoförü, alevlerin büyümesiyle araçtan inerek kaçtı. Bu sırada diğer TOMA araçları yanan aracın yardımına koştu. TOMA'lar su sıkarak yanan aracı söndürdü. Göstericiler yangını söndürmeye çalışan TOMA araçlarına da havai fişek ve taşlarla saldırdı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)