BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudiler'den flaş kara harekâtı açıklaması----

Suudiler'den flaş kara harekâtı açıklaması

Suudiler'den flaş kara harekâtı açıklaması
19 Şubat 2016 - 07:04 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cübeyr: Kara harekatı Esed'e karşı değil, DAEŞ'i hedef alacak

Suriye'ye karşı Türkiye ile birlikte muhtemel bir kara operasyonuna katılacağı yolundaki haberlerle son haftalarda sık sık gündeme gelen Suudi Arabistan'dan yeni bir açıklama geldi.

Suudi arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cübeyr, ülkesinin Suriye'deki muhtemel bir kara operasyonuna Beşşar Esed'e karşı değil, DAEŞ'e karşı katılacağını açıkladı.

El Arabiya'nın haberine göre Cübeyr, “Suudi Arabistan koalisyonun bir parçası olarak, DAEŞ'i yol etme hedefiyle Suriye'ye özel kuvvetler göndermeye hazır olduğunu bildirmiştir. Tek görev ve sorumluluğumuz budur" dedi.

Cübeyr, “Kara kuvvetleri birliklerinin ya da özel kuvvetlerin tek hedefi şimdilik karada DAİŞ'le mücadele etmektir" diye konuştu.

Suudi özel kuvvetlerinin Suriye'ye sadece uluslararası koalisyon çerçevesinde gireceğini belirten Suudi Bakan, tek taraflı operasyon düzenlemelerinin söz konusu olmadığını duyurdu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)