BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'dan, Gazzeli ziyaretçilere 6 ay oturum izni----

Suudi Arabistan'dan, Gazzeli ziyaretçilere 6 ay oturum izni

Suudi Arabistan'dan, Gazzeli ziyaretçilere 6 ay oturum izni
26 Şubat 2024 - 02:01 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan, umre ziyaretinde mahsur kalan Filistinlilere 6 ay süreli bir oturum tanıyacak.

Filistin Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Suudi Arabistan, İsrail'in saldırıları nedeniyle ülkede mahsur kalan Gazzeli umre ziyaretçilerine 6 aylık oturma izni verdi.

Açıklamada, Suudi Arabistan makamlarının aldığı bu karar takdir edilerek, Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz ile Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'a teşekkür edildi.

İsrail'in Gazze'yi işgalinde 7 Ekim sonrası

7 Ekim 2023'te, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Filistin topraklarındaki kutsal değerlere yönelik İsrail'in ihlallerine yanıt olarak geniş çaplı bir saldırı düzenledi. Bu saldırı, Mescid-i Aksa ve çevresindeki gerginliği daha da artırdı. İsrail'in tepkisiyle başlayan çatışmalar sırasında, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sonucunda binlerce Filistinli öldü, on binlercesi yaralandı. Savaşın etkisiyle, hastaneler ve eğitim kurumları gibi sivil altyapılar da zarar gördü.

Çatışmaların arasında bir insani mola verildi, ancak çatışmalar yeniden alevlendi. İsrail'in Filistinli mahkumları serbest bırakmasına rağmen, binlercesi hâlâ alıkonulmaya devam etti. Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de çatışmalar yaşandı ve bu süreçte birçok kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, İsrail ordusu ile Hizbullah arasında da çatışmalar meydana geldi ve bu çatışmalarda birçok kayıp yaşandı. Bu çatışmalar, bölgedeki siyasi ve insani durumu daha da karmaşık hale getirdi.

ABD'den Netanyahu'ya: Askeri operasyon istemiyoruz

 

Zelenskiy, Ukrayna'nın asker kaybını açıkladı

 

ABD'de İsrail Büyükelçiliği'nin önünde bir kişi kendini yaktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)