BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor All Star'da kim elendi----

Survivor All Star'da kim elendi

Survivor All Star'da kim elendi
08 Nisan 2015 - 06:21 www.finansgundem.com

Şampiyon olduğu yıl ve bu sezon en kötü konseyini yaşayan Turabi, hem ünlülerden hem de kendi takımından büyük eleştiri aldı, en yakın arkadaşı elendi

Survivor All Star'da bu hafta kıran kırana mücadele yaşandı. Hakan'a fiziki müdahalede bulunduğu gerekçesiyle yarışmalardan bir hafta boyunca elenen Turabi ile Hasan yine birbirine girdi. Oyunlarda puan alamadığı için Turabi'yi eleştiren Hasan, elemeler için Taner'in ismini verdi. İşte dün akşam Survivor All Star'da yaşananlar;

Survivor All Star'da Gönüllüler Konseyi bir kez daha kuruldu. Sahra'nın geçtiğimiz hafta ilk aday olarak belirlenmesinin ardından konseyde de SMS oylaması sonuçları açıklandı. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Hasan, oylamada da birinci geldi. Hasan, Sahra'nın karşısına ikinci aday olarak Taner'i çıkardı.

SMS oylarında Sahra'nın gerisinde kalan Taner Survivor All Star'a veda ederken Turabi de adada çok önemli bir müttefikini kaybetmiş oldu. 

HAKAN'DAN MÜTHİŞ YANIT

Konseyde Acun Ilıcalı'nın cezası hakkında ne söylemek istediğini sorduğu Gönüllüler takımının yarışmacısı Turabi, ceza almasına neden olan tartışmanın tarafı Hakan'ı suçlamaya devam etti. Bunun üzerine söz alan Hakan'ın "Kendi takımında bile arkadışını düşman ilan eden adamın bana söyledikleri gayet normal" şeklindeki sözleri Turabi'yi bir kez daha çıldırttı. 

SURVIVOR'DA İLK KEZ: KONSEYİ TERK ETTİ

SMS oylaması sonucu birinci olan Hasan, yaptığı konuşmada Turabi'ye ağır eleştirilerde bulundu. Hasan, Turabi için "İki yüzlü, yalancı, kindar" gibi ifadeler kullanarak, "Ben ikinci kez bir insana kötü diyorum o da Turabi" dedi. 

Hasan'ın sözlerine sinirlenen Turabi, Acun Ilıcalı'nın uyarııs üzerine dışarı çıkmak için izin istedi. Ilıcalı da, "Çık ancak şunu unutma, öfkesini kontrol edemeyen burada kalamaz" dedi. 
Turabi bir süre dışarıda bekledikten sonra yerine döndü.  



"ADANIN HUZURUNU BOZMADIK"

Hasan'ın kendi ismini söylemesinin ardından böyle bir sonucu beklediğini söyleyen Taner, Turabi ile birlikte hareket ettiklerini ve onların ismini yazmaya yüreklerinin yetmediğini iddia etti. Hasan'ın kendi ismini yazacağını önceden bildiğini anlatan Taner şöyle konuştu;

"Sadece Hasan birinci olsaydı göndereceğini biliyordum. Sıkıntı yok! Adada olmak benim için çok güzeldi. Turabi ile çok güzel anlaşmıştık. Adanın huzurunu bozduğum sözlerini bu nedenle doğru bulmuyorum. Nefretimi buradan anlatmama gerek yok."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)