BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye'den acı haber: Şehitlerimiz var----

Suriye'den acı haber: Şehitlerimiz var

Suriye'den acı haber: Şehitlerimiz var
07 Nisan 2021 - 22:23 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen terör saldırısında 2 askerin şehit olduğunu ve verilen karşılık sonucu en az 3 YPG/PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen terör saldırısında 2 askerin şehit olduğunu açıkladı. Yapılan duyuruda, teröristlere verilen karşılık sonucu 3 YPG/PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, verilen karşılık sonucu ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirilmiştir.

Bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Şehit olan Kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Son Dakika: Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu

ÖMER ÇELİK'TEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, "Zeytin Dalı Harekât bölgesinde, PKK/YPG terör örgütünün saldırısında şehit olan 2 Kahraman askerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Teröristlere bu saldırıların bedelini ödetmeye devam edeceğiz. Terör asla başarılı olamayacak" dedi.

Son Dakika: Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu

AKŞENER'DEN MESAJ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Zeytin Dalı Harekât bölgesinde PKK/YPG terör örgütünün saldırısıyla şehit düşen kahraman askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun..." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum07 Nisan 2021 22:39

    Öyleyse girin oraya tüm ypg pkk hepsini temizleyin onlara kol kanat geren kim varsa onlarıda tutuklayın getirin şimdi fransada iki asker ölse neler olur veya iki tane abd askeri ölürse neler olur bir düşünün bizimde aynı şekilde davranmamız gerek birileri insan hakkı felan derse iki askeri ölen Türk ordusu deyip kestirip atacaksın gerekirse akşener çıkıp boş çene yapmayın desin Çine söylüyor AB ye ve abd ye de desin Suriye in tamamına süpürme harekatı yapılmalı ve alttan yandan heryerden birlikler destek vermeli sıkıştırılıp icabına bakılmalı tüm ihalar bölgeyi didik didik izlemeli ihayı herhangi bir ülkenin Birliği düşürür se veya müdahale etmeye çalışırsa onlarında icabına bakılmalı