BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSüper valinin oğlu reklam yıldızı----

Süper valinin oğlu reklam yıldızı

Süper valinin oğlu reklam yıldızı
25 Şubat 2013 - 10:31 www.finansgundem.com

Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu, Mehmet Yazıcıoğlu Nişanlısıyla konut reklamında oynadı

Başkent’in gözde semtlerinden Oran’da yapılacak yeni konutların reklamlarında genç bir çift yer alıyor. Nişanlısı Berrak Gökalp ile birlikte reklamda ekrana gelen genç işadamı, tanıdığımız, sevilen bir ismin “Süper vali” olarak nitelendirilen, rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nın oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu. Vatan Gazetesi’nden Şule Türker’in haberine göre, M.Kemal Yazıcıoğlu, Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi’ni tercih etmiş. Bir süre İngiltere’de dil eğitimi alan Yazıcıoğlu, kamu ve özel sektöre çevre temizliği, bina temizliği gibi hizmetlerde personel tedarik eden şirketin başında. Bir taraftan da Kamu Yönetimi okuyor. “Bürokraside yapabilecekleriniz sınırlıdır. Ticarette keza. Ama siyasette bu sınır yoktur. Siyaset, memlekete hizmet etmenin en verimli ve sağlıklı yolu”  diyen Yazıcıoğlu, tam da böyle düşünürken, AKP’den teklif gelmiş. AKP’ye üye olan Yazıcıoğlu, bu nedenle sert tepkiler almış.
AKP’li oldu
“Ben AKP’ye girince ‘aç mı kaldın?’, ‘babanın kemikleri sızlıyor’ diyenler oldu. AKP’ye girmem, CHP’yi, MHP’yi itmem anlamına gelmez. Ben babadan şunu öğrendim, her görüş kıymetlidir, önemli olan ülkeye zarar verilmesin. Bir gün fırsat geçer, nasıl siyaset yapılır gösteririz.” Oğul Yazıcıoğlu, babasının hiç unutmadığı bir öğüdünü de söylüyor: devlet malına zarar verme, mütevazi ol. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan makamlara şeref vermektir, makamdan şeref almak değil.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)