BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSüleyman Soylu'dan bomba iddia!----

Süleyman Soylu'dan bomba iddia!

Süleyman Soylu'dan bomba iddia!
10 Mart 2014 - 10:12 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, itibarsızlaştırma girişimlerinin şimdiki iktidara karşı yapıldığını açıkladı

Paralel yapının “20 Mart ile 30 Mart arasında büyük olaylar çıkaracak” imalarına yönelik Süleyman Soylu, bu tarihte operasyonu yapanların halkın yüzüne bakamayacaklarını, sokağa çıkamayacaklarını söyledi.

24 TV’de Melik Yiğitel ve Orhan Miroğlu'nun moderatörlüğünde ‘Doğrusu Ne?’ programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu konuk oldu. Soylu, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soylu, Türkiye’yi yönetilemez hale getirmek ve demokrasini işlemez hale getirmek için daha önce de uygulandığını söyledi. Erbakan, Demirel, Hasan Polatkan’a karşı yapılan itibarsızlaştırma girişimlerinin benzerliğine vurgu yaptı. Soylu şunları söyledi:

DEMİREL'İN HANIMINA SALDIRI

"Bu Türkiye’de denenmiş bir iş. Menderes’e ne yapmışlarsa, ne ortaya koymuşlarsa aynısını yapıyorlar. Sedat Simavi denen adam Demirel’in rahmetli hanımıyla ilgili Günaydın Gazetesi’nde Ankara’daki ayakkabıcı ile ilişkisini, bir Başbakan’ın hanımına yapılan saldırıyı ben ‘bir ülkenin bağımsızlığına saldırı’ olarak görürüm.

ERBAKAN YOLSUZLUK İLE İTİBARSIZLAŞTIRIMAK İSTENDİ

Bu ülkenin bir önceki Başbakan’ı; Erbakan’a yine aynı saldırı oldu. Erbakan’ı bir yolsuzluk meselesiyle ilgili kötürüm bırakmaya çalıştılar. Erbakan’a “partisinin parasını zimmetine geçirmiş” suçlaması yaptılar. Ve oradan mahkemelerde “itibarsızlaştırmaya” çalıştılar.

HASAN POLATKAN'IN EVİNDE 4 MİLYON LİRA

Hasan Polatkan bu coğrafyacılarından en iyi maliyetçilerinden biriydi. Türkiye’nin at nalı üretecek çivisi bile yoktu. Bütün bu yatırımların tamamını sıfır bütçeyle 22 barajından tutun, yoluna kadar, fabrikalarına kadar, tarımına kadar yaptı. Ne dediler biliyor musunuz? 4 milyon lira evinde para bulundu.

Yöntem farklı yöntem değil, aynı yöntem. Bu operasyon Türkiye üzerinde yıllardan beri, Türkiye’yi yönetilemez hale getirmek ve Türkiye’yi demokrasiyle demokrasi varmış arasında arafta tutmak ve Türkiye’nin kendi reflekslerini tasfiye etmek amacıyla ortaya konulmuştur."

CHP ULUSLARASI BİR OPERASYONUN MAYMUNCUĞU HALİNE GELDİ

17 Aralık’tan sonra AK Parti’nin oylarında bir düşüş gözükmediğini söyleyen Soylu, CHP’ye de yüklendi. Cemaatin doğrultusunda gösterilen adayların olduğunu söyleyen Soylu, kazanamayacaklarını bilmelerine rağmen cemaatin hamlesini beklediklerini söyledi. Soylu şunları söyledi.

"17 Aralık’tan sonra yaptığımız bütün araştırmalar sonucunda AK Parti’de oy düşüşü görünmüyor. Ama yarattıkları tedirginlik şu; diyelim ki CHP’nin Ankara adayı ve İstanbul adayı direk cemaat tarafından gösterildi. “Evet geridesiniz, kaybediyorsunuz ama merak etmeyin, bekleyin. Şu ayın şu tarihinde öyle bir şey ortaya koyacağız ki kazanacaksınız.” Bundan büyük bir alçaklık yoktur. “Tam bağımsızlık diye, biz Atatürk’ün partisiyiz” diyen CHP bugün uluslararası bir organizasyonunun maymuncuğu haline geldi. Dün Silivri ile ilgili, Türkiye’deki yargılamalarla ilgili cemaat ve hükümeti suçlayan ondan sonra cemaatle kol kola Türkiye’nin geleceğini ve bağımsızlığını tasfiye etmeye çalışan bir anlayışla hareket ediyorlar.

20’Sİ İLE 30’U ARASINDA SOKAĞA ÇIKAMAYACAKLAR

Cemaatten bazı kişiler sokakta bizim aleyhimizde kara propaganda yapıyor ama bizi görünce mahcup oluyor. Cemaatin alt tabanındaki kişilerde de bir vicdan sorgulaması söz konusu. Onlar da vicdanen “biz ne yapıyoruz?” diye soruyorlar.

“20’si ile 30’u arası Türkiye’de büyük olaylar olacak” diyorlar. Ben buradan söyleyeyim: Bu tarihte sokağa çıkamayacaklar. Türkiye’yi nasıl bir tablo ile karşı karşıya bıraktıkları, ayan beyan gösterilecek. Türkiye’ye hangi tezgah kurdukları, Türkiye’yi kimin kucağına ittikleri konusunda sokağa çıkamayacaklar."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)