BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Suikast tek adamın işi değil"----

"Suikast tek adamın işi değil"

Suikast tek adamın işi değil
20 Aralık 2016 - 18:51 www.finansgundem.com

Türk hükümetinden üst düzey bir yetkili, Associated Press haber ajansına yaptığı açıklamada, Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın muhtemelen yalnız hareket etmediğini belirtti.

Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren çevik kuvvet polisi Mevlüt Mert Altıntaş hakkında soruşturma sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bağlantıları inceleniyor, araştırılıyor. Zaten bağlantılar çıkmaya başladı" açıklamasından sonra Associated Press ismini açıklamayan Türk hükümetinden üst düzey bir yetkilinin sözlerini dünyaya servis etti. Yetkili, "tamamen profesyonelce" olarak tanımladığı suikast için "tek adam işi değil" ifadesini kullandı. Türk yetkili, söz konusu terör eyleminin, çok iyi planlanmış bir saldırı olduğunu da söyledi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rasyobel'e20 Aralık 2016 22:18

    Tabi ya rasyobel. Hükümet kendi öldürttü di mi Büyükelçiyi. Böylelikle Rusya ile kriz çıkaracaktı. Bundan ne çıkarı varsa artık. Adamı da konuşmasın diye öldürdü. Tıpkı 15 Temmuz da ki darbenin tiyatro olması gibi. Bunları kasdettin galiba. Bu da hükümetin işi. Nasıl da düşünemedik bunu. Nasıl bir kafan varsa artık!!!

  • murat balci20 Aralık 2016 21:44

    Bunun arkasinda abd war

  • rasyobal20 Aralık 2016 21:20

    katili canlı yakalama imkanı olduğu halde öldürülmesi de manidar.