BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemStratejik Büyüme forumu İstanbul'da----

Stratejik Büyüme forumu İstanbul'da

Stratejik Büyüme forumu İstanbul'da
22 Nisan 2013 - 11:21 www.finansgundem.com

İstanbul'da Stratejik büyüme formu (Strategic Growth Forum) bu yıl İstanbul'da gerçekleşecek

Global ölçekte denetim, vergi, kurumsal finansman ve danışmanlık hizmetleri veren Ernst&Young'ın küresel ekonomik büyümenin öne çıkan merkezlerinde düzenlediği Stratejik Büyüme Forumu (Strategic Growth Forum), bu yıl İstanbul'da gerçekleştirilecek.
Ernst&Young'tan yapılan açıklamaya göre, küresel büyümenin stratejik üssü olarak 8 merkezi seçen şirket, 2013 yılı içindeki konferanslar dizisini Güney Afrika'nın ardından İstanbul'da sürdürecek. Açılış konuşmasını Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yapması beklenen Stratejik Büyüme Forumu Türkiye, 8-9 Mayıs tarihlerinde The Ritz-Carlton İstanbul'da gerçekleştirilecek.
Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen Üst Yönetici (CEO), girişimci, yatırımcı, danışman ve devlet liderlerini bir araya getirecek forumda, Türkiye'nin önündeki fırsatlar, sektörlere özel stratejiler, yatırım hedefleri ve İstanbul'un bölgesel finans merkezi vizyonu başlıca konular olarak öne çıkacak.
Ernst&Young Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca, Türkiye'nin Stratejik Büyüme Forumu'nun düzenlendiği ülkelerden biri olmasının önemli olduğunu belirterek, çevresindeki bütün ülkeler ekonomik ve siyasi kriz yaşarken Türkiye'nin istikrarını koruyarak bölgesel büyüme üssü haline geldiğini ifade etti.
Çamlıca, "2008 yılından bu yana etkisini gösteren ekonomik krizin etkisini en az hisseden ülkelerden biri olan Türkiye, aynı zamanda bölgede barışı sağlamaya yönelik attığı adımlarla geleceğe yönelik fırsatlar için en fazla potansiyel taşıyan ülkelerden biri olduğunu gösterdi" yorumunu yaptı.
Etkinliğin açılış gününde Ernst&Young'ın "Türkiye'de Yatırım Ortamının Çekiciliği" konulu araştırmasının sonuçları da açıklanacak. "İstanbul Küresel Bir Finans Merkezi Olabilir mi-" ve "Türkiye'de İş Yapmanın Kültürel Yönleri-Türkiye'deki İş Ortamını Anlamak" başlıklı paneller çerçevesinde Türkiye'nin ekonomi performansı değerlendirilecek.
Etkinliğin ikinci gününde ise kadın girişimcilerle ilgili mini panelin ardından, "Girişim Sermayesi: Gelecek İçin Kaynak Yaratmak-Girişim Sermayesinin Dönüşümsel Gücü" başlıklı panel düzenlenecek. Günün diğer iki panelinde ise "Avrasya'nın Türkiye'ye Bakış Açısı" ve "Sonraki Adım- Türkiye'nin Sürdürülebilir Büyümeyi Koruma Stratejisi" konuları tartışılacak
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)