BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemStoltenberg: Ukrayna'nın hak ettiği yer Avrupa-Atlantik ailesidir----

Stoltenberg: Ukrayna'nın hak ettiği yer Avrupa-Atlantik ailesidir

Stoltenberg: Ukrayna'nın hak ettiği yer Avrupa-Atlantik ailesidir
21 Nisan 2023 - 23:15 www.finansgundem.com

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg "Ukrayna'nın hak ettiği yer Avrupa-Atlantik ailesidir. Tüm NATO müttefikleri Ukrayna'nın eninde sonunda ittifaka üye olacağı konusunda hemfikir" diye konuştu

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, tüm NATO müttefiklerinin Ukrayna'nın eninde sonunda ittifaka üye olacağı konusunda hemfikir olduğunu söyledi. 

Stoltenberg bununla birlikte, şu an asıl hedefin, ülkenin Rusya'ya karşı galip gelmesini sağlamak olduğunu dile getirdi.

Almanya'daki Ramstein hava üssünde Ukrayna savunma temas grubu toplantısı öncesinde gazetecilere konuşan NATO Genel Sekreteri, Ukrayna'daki savaş sona erdiğinde Kiev'in "yeni saldırıları önleyecek caydırıcılığa" sahip olması gerektiğini ifade etti. 

Stoltenberg, Kiev'de de Ukrayna'ya destek mesajı verdi

Jens Stoltenberg, dün de (20 Nisan) Ukrayna'nın başkenti Kiev'e düzenlediği sürpriz ziyarette Rusya ile savaşında bu ülkeye sonuna kadar destek vereceklerini bildirdi.

Stoltenberg, Rusya'nın 24 Şubat 2022'de Ukrayna'ya saldırı başlatmasından sonra ilk kez bu ülkeye gitti. 

Genel Sekreter olarak dördüncü kez Ukrayna'yı ziyaret eden Jens Stoltenberg, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüştü.

Ziyareti hakkında sosyal medyadan mesaj paylaşan Stoltenberg, Kiev'de olmaktan ve Zelenskiy ile görüşmekten onur duyduğunu belirtti.

NATO'dan yapılan açıklamada da Stoltenberg ile Zelenskiy'nin basın toplantısı düzenlediği aktarılarak, Genel Sekreter'in yaptığı konuşmaya yer verildi.

Ukraynalılara hitaben "NATO, bugün, yarın ve sonuna kadar yanınızdadır." diyen Stoltenberg, Rusya'ya karşı Ukrayna'yı destekleyeceklerini vurguladı.

Ukrayna'ya verilen tankların tamiri için "onarım merkezi" kurulacak

 

Danimarka ve Hollanda'dan Ukrayna'ya askeri destek

 

Finlandiya resmi olarak NATO'ya katıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)