BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinStatta içki içmekten ceza verildi!----

Statta içki içmekten ceza verildi!

Statta içki içmekten ceza verildi!
01 Aralık 2014 - 10:19 www.finansgundem.com

Futbol maçında, kale arkasında arkadaşları ile birlikte çilingir sofrası kurduğu gerekçesiyle oyuncu Nejat İşler'e ceza kesildi

Muğla'nın Datça ilçesinde, Datça Belediyespor ile Gümüşlük Belediyespor arasında bugün oynanan Muğla 1. Amatör Küme futbol maçında, kale arkasında arkadaşları ile birlikte çilingir sofrası kurduğu gerekçesiyle oyuncu Nejat İşler ve 2 arkadaşına Kabahatler Kanunu gereği 80 TL ceza kesildi.

Datça'da, seyirci tribünleri bulunmayan Atatürk Stadı'nda yapılan karşılaşmayı Gümüşlük Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi olan Nejat İşler de taraftarlarla birlikte kale arkasından izledi. İddiaya göre Nejat İşler, kale arkasında arkadaşlarıyla rakılı- biralı çilingir sofrası kurdukları gerekçesiyle stadyumda görevli polisler müdahale etti.

Maç sonunda trafik ekiplerince alkol testi de uygulanan ünlü oyuncu Nejat İşler ve yanındaki 2 kişiye, Kabahatler Kanunu gereği 80’er TL para cezası kesildi. Nejat İşler'in 1.40 promil, arkadaşlarının ise 2.20 ve 1.17 promil alkollü oldukları belirtildi.Amatör Küme futbol maçında her iki takımdan birer futbolcunun kırmızı kartla oyun dışı kaldığı ve dört penaltı kararının verildiği maçı Gümüşlük Belediyespor 4-1 kazandı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)