BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinStar Wars 'efsanesi' satışa çıkıyor----

Star Wars 'efsanesi' satışa çıkıyor

Star Wars 'efsanesi' satışa çıkıyor
03 Ekim 2023 - 14:05 www.finansgundem.com

Star Wars’un efsane karakterlerinden olan robot C-3PO'nun başlığı açık artırmayla satışa çıkıyor.

Sinema dünyasının en popüler serilerinden biri olan ve bilim kurgu türüne katkılarından ötürü, her zaman takdir edilmeyi hakkeden Yıldız Savaşları’nın (Star Wars) birinci filmindeki C-3PO isimli robotun kafası açık artırma usulü satışa çıkıyor. Satışa sunulan 1.800 parçalık film ve televizyon hatıra koleksiyonunun bir parçası olan başlık için ise 1 milyon pound (yaklaşık 33 milyon lira) gelir hedefleniyor.

Propstore tarafından yürütülen açık artırmada ayrıca Indiana Jones, James Bond ve Elm Sokağında Kâbus gibi yapımlardan da parçalar yer alıyor. Satışın toplam değerinin 12 milyon pound’dan fazla olduğu tahmin ediliyor.

Daniels’ın kişisel koleksiyonundan olan ve 1977 klasiği Star Wars: Bölüm IV – Yeni Bir Umut’ta yer alan ışıklı kafa, tahmini fiyat etiketiyle satıştaki en değerli parçalardan biri.

Daniels da bu ikonik parçanın satışıyla ilgili, “Propstore’un koleksiyonumun küratörlüğünü yapmayı kabul etmesinden heyecan duyuyorum ve parçaların doğru ellere geçeceğine inanıyorum. Umarım bu, dünyanın her yerindeki Star Wars hayranlarına ve koleksiyonerlerine keyif verir ve onlara gerçeğin bir parçasına sahip olma şansı verir” dedi.

Propstore’un sinema dünyasının ikonik parçalarını bir araya getirdiği koleksiyondan oluşan müzayede 9-12 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

İngiltere’de Star Wars temalı cenaze töreni düzenlendi

 

NASA 'Star Wars' robotunu uzaya gönderecek

 

200 bin dolar değerindeki Star Wars koleksiyonu çalındı

 

Star Wars 7 tanıtımla 2 milyar $ kazandırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)