BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSP'den erken seçim değerlendirmesi----

SP'den erken seçim değerlendirmesi

SP'den erken seçim değerlendirmesi
17 Nisan 2018 - 21:32 www.finansgundem.com

Karamollaoğlu, "Türkiye’nin bir çıkışa ve değişikliğe ihtiyacı var. Biz de bir an önce o değişikliğin olması için acele etmekte fayda var diye düşünüyoruz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Kasım 2019'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bu yıl, 26 Ağustos 2018'de yapılmasını önerdi. 

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bahçeli’nin erken seçim çağrısını değerlendirdi. 

SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısını değerlendirdi. “Türkiye’nin hakikaten bugünkü şartlarda daha ileriye gitmesi mümkün değil” diyen Karamollaoğlu, “Yani iktidar partisi içinde yaşadığımız problemlere bir çözüm bulamıyor. Ne iktisadi yönden ne dış politikada. Türkiye’nin bir çıkışa ve değişikliğe ihtiyacı var. Biz de bir an önce o değişikliğin olması için acele etmekte fayda var diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 17 Nisan 2018 22:05

    Gerçekten doğru ve dürüst siyaset yapan tek lider. Eğilmeyen, bükülmeyen, biat etmeyen, koltuğa, dünya malına kendisini ve fikrini satmayan lider. Oyum size.