BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu'nun istifası Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmedi----

Soylu'nun istifası Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmedi

Soylu'nun istifası Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmedi
12 Nisan 2020 - 23:54 www.finansgundem.com

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Soylu'nun istifasını kabul etmediğini, Soylu'nun İçişleri Bakanlığı görevini sürdüreceğini bildirdi

YEŞİM ERASLAN / FİNANS GÜNDEM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, sokağa çıkma yasağının ilanı sonrası yaşanan karışıklıktan dolayı sorumluluk üstlenip istifa ettiğini duyurmasının ardından Beştepe'den açıklama geldi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaptığı açıklamada, Soylu'nun görevindeki başarılara vurgu yapılarak istifa kararının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmediğini duyurdu. 

Altun'un açıklaması şöyle: 

"15 Temmuz darbe girişiminin hemen arkasından İçişleri Bakanlığı görevine getirilen sayın Süleyman Soylu, bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla milletimizin takdirini kazanmıştır.

Terör örgütlerinin ülkemizdeki eylem kapasitelerinin önemli ölçüde azaltılmasında Sayın Bakanımızın yürüttüğü kararlı mücadelenin büyük payı vardır.

Aynı şekilde deprem gibi doğal afetlerin ardından yapılan çalışmalarda da, İçişleri Bakanımız sürekli sahada olarak güçlü bir koordinasyon gerçekleştirmiştir.

Koronavirüs salgının sağlık hizmetleri, gıda tedariki ve kamu güvenliği boyutu da bulunduğu bir gerçektir.

İçişleri Bakanımız, bir ayı aşkın süredir yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla, bu süreçte ülkemizde kamu güvenliği konusunda hiçbir sıkıntı çekilmemesini temin etmiştir.

Sayın Bakanımız istifa talebini sayın Cumhurbaşkanımıza sunmuş, Cumhurbaşkanımız bu talebi uygun bulmadığını kendisine ifade etmiştir. 

Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar sayın Cumhurbaşkanımıza aittir.

İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Halk analizi13 Nisan 2020 00:17

    Istanbul belediyesi secimlerinde ikinci kez hukumet dustu halkin gonlunde cunki baskanlik sistemi iyiye giderse diye halk oy verdi ama ekonomik dusus cok fazla oldu en kisa zamanda secim yapilmali (Allahin izniyle virus belasi atlatilinca) iban olayida tam bir fiyasko artik halk degisiklik istiyor.