BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu ve EGM'den o yemin töreniyle ilgili açıklama----

Soylu ve EGM'den o yemin töreniyle ilgili açıklama

Soylu ve EGM'den o yemin töreniyle ilgili açıklama
30 Aralık 2019 - 02:23 www.finansgundem.com

Bir polis okulunda çekilen 'yemin' görüntüleri tartışmalara neden oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü, "Gerekli işlemler yapılmıştır" şeklinde açıklama yaptı. Bakan Soylu da sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi

Sosyal medyada bir polis akademisinde çekilen görüntüler büyük bir tartışma başlattı. Akademi öğrencilerine ‘intikam yemini’ ettirilen görüntülerle ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), açıklamada bulundu.

“GEREKLİ İŞLEM YAPILDI”

Görüntülerin iki yıl önce çekildiği belirtilen açıklamada, “Videonun ilk kez 24 Mart 2017 tarihinde sosyal medyada paylaşıldığı ve söz konusu görüntülerin Mart 2017 tarihinde bir polis okulumuzda çekildiği tespit edilmiştir. Konuyla ilgili olarak ilk tespit hitamı Bakanlık Makamının tasarrufları ile gerekli işlemler yapılmış ve idari tedbirler alınmıştır” denildi.

SOYLU’DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Katıldığı bir canlı yayın programında video İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da soruldu. Soylu, “Bu videodan haberimiz oldu. İki yıl önce de bu video yayınlandı. Video yayınlanır-yayınlanmaz biz hemen reaksiyonumuzu gösterdik ve gereğini yaptık. Belki o yöneticinin de haberi olmamıştır çünkü oradaki yönetimi değiştirdik” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)