BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞoygu, silah üretimini kat kat artırdıklarını belirtti----

Şoygu, silah üretimini kat kat artırdıklarını belirtti

Şoygu, silah üretimini kat kat artırdıklarını belirtti
28 Eylül 2023 - 07:36 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, silah üretimini kat kat artırdıklarını açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Şoygu, Moskova bölgesinde savunma alanında faaliyet gösteren ve devlet siparişi üretimi yapan “Taktik Füze Silahları” fabrikasında incelemelerde bulundu, fabrika yöneticileriyle toplantı yaptı.

Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre, son 6 ayda üretim hacmi yüksek hassasiyetli silahlarda 2 kat, diğer silahlarda 3,5 ve 5 kat arttı.

Üretimin modernizasyonu, personel sayısındaki artış, iş gücü verimliliğinin artması ve 7/24 çalışma programına geçiş dolayısıyla ürün çıkış hacimleri büyüdü.

Ayrıca yetkililerce yüksek hassasiyetli silahların operasyonel geliştirilmesi ve modernizasyonu kapsamında elde edilerek seri üretime geçirilen en son silah modelleri, Bakan Şoygu’ya tanıtıldı.

Şirketin, Rus ordusunun çıkarları doğrultusunda, yüksek hassasiyetli menzille ilgili olanlar da dahil olmak üzere modern havacılık silahları geliştirdiğini belirten Şoygu, “Üretim ivmesinin sadece 2024’te korunmayacağını, belirli alanlarda da artacağını umuyoruz. Bugün ortak çalışmalarımız sonuç veriyor, üretim hacmimizde yüzde olarak değil kat kat artış var. Tüm bunlar özel askeri operasyon bölgesinde büyük talep görüyor.” ifadelerini kullandı.

Şirkete, devlet siparişlerini üretirken şikayet ve önerileri dikkate alarak işletmenin yönetilmesi görevi veren Şoygu, söz konusu işletmenin önemine dikkati çekti.

Martta Şoygu, Moskova bölgesindeki söz konusu fabrikayı ziyaret ederek, yüksek hassasiyetli silah üretimini 2 katına çıkarması talimatını vermişti. (Gazetemru)

Miller: İşletmelerimize Rusya'daki faaliyetlerinizi durdurun demiyoruz

 

Çekya, ABD'den 24 adet süpersonik savaş uçağı alacak

 

Burkina Faso'da başarısız bir darbe girişimi duyuruldu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)