BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMiller: İşletmelerimize Rusya'daki faaliyetlerinizi durdurun demiyoruz----

Miller: İşletmelerimize Rusya'daki faaliyetlerinizi durdurun demiyoruz

Miller: İşletmelerimize Rusya'daki faaliyetlerinizi durdurun demiyoruz
28 Eylül 2023 - 05:48 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, günlük basın toplantısında, 'Yaptırımlarımızın tamamı gıda ve ilaç tedariği konusunda istisnalar içeriyor. ABD’nin Rusya halkıyla çatışmaya girmesini istemiyoruz” açıklamasında bulundu.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, işletmelere yaptırım yoluyla Rusya’daki faaliyetlerini kısıtlamayı dayatmadıklarını, buna gıda ve ilaç tedarikinin de dahil olduğunu belirtti.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, günlük basın toplantısında, “Netlik getirmek istiyorum. Rusya bağlamında, kapatmaya çalışmadığımız belirli ticari faaliyet türlerinin olduğunu her zaman vurguladık. Yaptırımlarımızın tamamı gıda ve ilaç tedariği konusunda istisnalar içeriyor. ABD’nin Rusya halkıyla çatışmaya girmesini istemiyoruz” açıklamasında bulundu.

İş dünyasının temsilcilerinin yasal, itibar ve diğer riskleri dikkate alarak Rusya’da iş yapmaya devam edip etmemeye “bağımsız olarak” karar vermesi gerektiğini söyleyen Miller, ABD hükümetinin işletmelere bu tür adımları dayatmaya çalışmadığını savundu.

ABD Rusya'ya seyahat edilmemesi çağrısını yineledi

 

ABD Rusya'ya yeni yaptırım paketi hazırlıyor!

 

ABD Rusya ile müzakere etmeyecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)