BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Rusya ile müzakere etmeyecek----

ABD Rusya ile müzakere etmeyecek

ABD Rusya ile müzakere etmeyecek
13 Mart 2022 - 21:13 www.finansgundem.com

ABD'nin, İran nükleer anlaşmasını kurtarmak için Rusya ile müzakere etmeyeceği gelecek hafta anlaşmaya alternatifler aramaya başlayacağı bildirildi

Wall Street Journal gazetesinin haberinde Rusya, İran'la gelecekte ticaretini azaltabilecek Ukrayna ile ilgili yaptırımlardan muaf tutulma yönünde yazılı güvence talebinden geri adım atmazsa, Biden yönetiminin gelecek hafta anlaşmaya alternatifler aramaya başlayacağına işaret edildi.

Gazeteye göre ABD'li üst düzey yetkili, İran nükleer anlaşmasının sınırlarının dışına çıkılmayacağını belirterek, anlaşmada muafiyete hiçbir şekilde yer verilmeyeceğini kaydetti.

Yetkili, ABD ve İran'ın anlaşmaya yakın olduğunu ancak geçen cuma Viyana'daki görüşmelerin Rusya'nın talebi nedeniyle kesintiye uğradığını ve anlaşmayı geciktirdiğini ifade etti.

Avrupalı yetkililerin Rusya'nın olmadığı bir İran nükleer anlaşmasına sıcak baktığı ifade edilen haberde, İran'ın Rusya'nın olmadığı alternatif bir anlaşmayı müzakere edip etmeyeceğinin ve Rusya ile yakınlaşan Çin'in alternatif bir anlaşmaya katılıp katılmayacağının belirsizliğini koruduğu kaydedildi.

Rusya’dan ABD'ye tehdit: ABD’li astronotu uzayda bırakırız

 

ABD’ye 100 milyar dolarlık ziyaret

 

ABD'den Ukrayna'ya 200 milyon dolarlık yardım

 

Rusya: ABD'ye karşı yaptırım kararları yakında açıklanacak

 

ABD'den Rus elitlerine yaptırım

 

ABD lüks malların Rusya ve Belarus'a ihracatını kısıtladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)