BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSosyal medyadan tanıştıkları iş insanını gasp edip, kaçırmak istediler----

Sosyal medyadan tanıştıkları iş insanını gasp edip, kaçırmak istediler

Sosyal medyadan tanıştıkları iş insanını gasp edip, kaçırmak istediler
20 Eylül 2023 - 20:17 www.finansgundem.com

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sosyal medya üzerinden tanıştıkları İş insanını silah zoruyla kaçırıp gasbeden 1'i kadın 2 şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iş insanı Ö.D.'yi (47) tabanca ile tehdit ederek kaçıran, ziynet eşyaları ve 30 bin TL'sini gasbeden eden 1'i kadın 2 kişi tutuklandı.

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTILAR

Bodrum'un Akyarlar Mahallesinde oturan iş insanı Ö.D., sosyal medya üzerinden tanıştığı Görkem Aslan'ın (23), beraberindeki arkadaşı Ayşe Uslu (26) ile birlikte tabancayla ölümle tehdit edilerek kaçırıldığı gerekçesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

İŞ İNSANININ EL VE AYAKLARINI BAĞLAYARAK KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından şüphelilerin yakalanması için özel ekip kuruldu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İstihbarat Şubesi görevlileri, 2 şüphelinin villadaki kasada bulunan 1 kiloluk ziynet eşyası ile 30 bin TL'yi aldıklarını, tabanca ile tehdit ettikleri iş insanının el ve ayaklarını bağlayarak, İstanbul'a götürmek için otomobile bindirdiklerini tespit etti.

TUTUKLANDILAR

Bodrum'da düzenlenen operasyonda otomobil ile kaçmak üzere olan G. A. ve A. U. yakalandı. Otomobilde yapılan aramada tabanca ile ziynet eşyaları ve 30 bin TL ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.

FETÖ firarisi iş insanı yakalandı

 

İş insanı dehşeti yaşadı! Darp, silah, tehdit...

 

Ünlü iş insanı mavi yolculukta arı sokması sonucu yaşamını kaybetti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)