BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ firarisi iş insanı yakalandı----

FETÖ firarisi iş insanı yakalandı

FETÖ firarisi iş insanı yakalandı
13 Eylül 2023 - 10:54 www.finansgundem.com

Örgütün finans merkezi olan Kaynak Holding yöneticilerinden firari sanık Erkan Ünal, İstanbul'da yakalandı.

İstanbul Büyükçekmece’de düzenlenen operasyonda FETÖ firarisi, Kaynak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Ünal gözaltına alındı. Şüphelinin, FETÖ’nün haberleşme programları aracılığıyla birçok örgüt üyesiyle iletişim kurduğu tespit edildi.

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Ünal, aynı zamanda Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun'un genel sekreterliğini yapıyordu.

Firari sanığın Büyükçekmece'de kayınpederine ait villaya gittiği bilgisi üzerine, ekipler harekete geçti. Mali Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenlenen operasyonda Ünal'ı eve girerken gözaltına aldı.

Şüpheli yakalandığında üzerinde herhangi bir kimlik çıkmadı. Polise, ağabeyine ait kimlik bilgilerini vererek kurtulmak istedi. Ancak başarılı olamadı.

Telefonunu SIM kartsız kullanıyordu

Şüphelinin üzerinden bir telefon çıktı. Ancak içerisinde SIM kart yoktu. Yapılan incelemede Ünal’ın, kamuya açık alanlardaki kablosuz ağlar üzerinden internete bağlandığı tespit edildi.

Başta Bylock olmak üzere FETÖ'nün haberleşme programlarıyla örgüt üyeleriyle irtibat kurduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.

İstanbul merkezli FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün örgütsel iletişim modeli olan ankesörlü telefonlardan diğer üyelerle görüştükleri belirlenen ve haklarında itirafçı beyanı olan 11 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda halen görevde olan 1 astsubay, meslekten ihraç edilen 6 askeri personel, 1 öğretmen ile 3 kapatılan askeri okul öğrencisinin yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli 8 ilde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.Diğerlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Yurt dışına kaçmaya çalışan biri FETÖ mensubu 5 kişi yakalandı

 

FETÖ bahanesiyle dolandırıcılık iddiası: 28 şüpheli gözaltında

 

Gaybubet evlerinde yakalanmışlardı! 5 FETÖ şüphelisi tutuklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)