BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGaybubet evlerinde yakalanmışlardı! 5 FETÖ şüphelisi tutuklandı----

Gaybubet evlerinde yakalanmışlardı! 5 FETÖ şüphelisi tutuklandı

Gaybubet evlerinde yakalanmışlardı! 5 FETÖ şüphelisi tutuklandı
03 Eylül 2023 - 11:33 www.finansgundem.com

İstanbul'da FETÖ mensuplarının kaldığı gaybubet evlerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İstanbul'da FETÖ'nün gaybubet evlerine yapılan operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 2'si adli kontrolle serbest kalırken, 5 şüpheli de tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY terör örgütü üyelerine yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, örgütün gaybubet evlerinde kalan ve haklarında yakalama kararı bulunan kişilerin tespit edilerek yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda haklarında yakalama kararı olan ancak sahte kimlik kullanarak örgüt içerisindeki faaliyetlerine devam eden 9 şüpheli tespit edildi. Şüphelilere ait 10 ayrı adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan 9 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada, 3 bin 201 dolar ve 19 bin 700 lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 şüpheli de tutuklandı. 2 şüphelinin ise işlemleri sürüyor. 

İstanbul'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

 

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13'ü FETÖ üyesi 18 kişi yakalandı

 

Yunanistan'a geçmeye çalışan 9 FETÖ mensubu yakalandı

 






YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)