BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSonunda anlaşma sağladılar!----

Sonunda anlaşma sağladılar!

Sonunda anlaşma sağladılar!
31 Aralık 2013 - 09:26 www.finansgundem.com

Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, boşanma protokolü üzerinde anlaştı

Aralarındaki krizi aşamayıp evlerini ayıran Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, boşanma konusunda uzlaşmaya vardı.
"Kavgasız, gürültüsüz, saygın bir şekilde anlaştılar" diyen çiftin bir yakını, boşanma protokolünün detaylarını Günaydın'dan Başak Çokan'a açıkladı. Buna göre oğulları Kemal'in velayeti annesinde kalacak. Ünlü komedyen, oğlu için her ay 15 bin lira nafaka ödeyecek.

'İŞ KUR' DİYE ÖDEME YAPACAK

Eşinin bundan sonra maddi sıkıntı çekmemesi için elinden geleni yapacak olan Cem Yılmaz'ın bir de jesti var. Yılmaz; Ahu Yağtu'ya, kendisine iş kurması için yüklü bir ödeme yapacak. Bu rakam, ikili arasında gizli kalacak. Yılmaz, boşanma sırasında eşine üç daire ile bir de otomobil verecek. Çift, mahkemeye anlaşmalı olarak başvuracak.

Boşandılar mı?

Ayrılık kararı aldıkları da konuşulan Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz, Hafta Sonu dergisinin haberine göre 24 Aralık’ta resmen boşandı.
2012’nin mart ayında evlenen manken Ahu Yağtu ve komedyen Cem Yılmaz’ın boşandığı öne sürüldü. Evlendikten beş ay sonra bebekleri Kemal’i kucaklarına alan çift, bir süre önce ayrılık iddiasıyla gündeme gelmişti. Bugüne kadar özel hayatı hakkında açıklama yapmayan Yılmaz, bu konuda da suskunluğu tercih etti.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • keseci31 Aralık 2013 14:37

    var para var hersey yok para yok bir sey.

  • doğru söyle31 Aralık 2013 13:24

    İş bankası milletten tırtıklayıp adama reklam ödemesi yapıyor adamda parayı nereye götürecek böyle yerlere harcıyor. Çocuğunu 5 tl veremeyip ama proğramına yüksek giriş ücretleri ödeyen daha çok aziz nesinlik insanlar olduktan sonra bunlar sorun değil.ha bu arada askeri ücret 846-tl. (!)

  • süleyman31 Aralık 2013 11:36

    3 ev 1 araba ve her ay 15 bin TL karşılığında çocuk sahibi oldu. demek ki onların dünyasında çocuk yapmanın bedeli bu.