BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSon 51 yılın en sıcak 8. şubat ayı yaşandı----

Son 51 yılın en sıcak 8. şubat ayı yaşandı

Son 51 yılın en sıcak 8. şubat ayı yaşandı
09 Mart 2021 - 11:59 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, 2021 yılının şubat ayının, son 51 yılın en sıcak sekizinci şubat ayı olduğu belirlendi. Türkiye’nin küresel ısınmanın etkisinde olduğunu söyleyen Prof. Dr. Toros, sıcaklıkların bu yüzden arttığını belirtti.

Türkiye'de uzun yıllar şubat ayı ortalama sıcaklığı 3,4 derece olarak belirlendi. Bu yılki şubat ayında ise ortalama sıcaklık 6,2 dereceye çıktı.

Geçen ay ortalama sıcaklıklar Sakarya, Bursa, Balıkesir, Lüleburgaz, Akhisar, Beyşehir, Antakya, Göksun, Elmalı, İç Anadolu Bölgesinin geneli, Bolu, Kastamonu, Karabük, Merzifon, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Boyabat, Nallıhan, Zile, Bitlis, Divriği, Muradiye, Elbistan çevrelerinde mevsim normalleri civarında, yurdun diğer bölgelerinde mevsim normallerinin üzerinde kaydedildi.

KÜRESEL ISINMANIN ETKİSİ

Türkiye'de 1971'den beri en yüksek ortalama sıcaklık 2016 yılının şubat ayında kaydedildi. Ölçümlere göre, 2021 yılının şubat ayı, 51 yılın en yüksek sekizinci şubat ayı olarak kayıtlara geçti.

Prof. Dr. Hüseyin Toros, Türkiye’nin küresel ısınmanın etkisi altında olduğunu ve sıcaklıkların bu yüzden arttığını ifade etti.

Mardin'de son 20 yılın en kurak dönemi yaşanıyor

 

Çip krizinin nedeni kuraklık!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)