BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSolovyova: Trump'la merdivende oturduk, votka içtik----

Solovyova: Trump'la merdivende oturduk, votka içtik

Solovyova: Trump'la merdivende oturduk, votka içtik
07 Şubat 2019 - 09:24 www.finansgundem.com

1990'ların başından itibaren dünyanın tüm efsane şarkıcılarının Rusya konserlerini organize eden ünlü Rus organizatör Nadejda Solovyova ABD Başkanı Donald Trump'la ilgili şaşırtan bir anısını anlattı.

Lenta.ru portalına bir söyleşi veren, ünlülerin Rusya'ya açılan kapısı olan Solovyova aynı zamanda ünlü gazeteci Vladimir Pozdner'in eşi. Solovyava, "En çok kiminle çalışmış olmaktan mutlusunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Tina Turner. Muhteşem bir kadın! Ve onunla ilgili anlatmak istediğim şöyle bir hikaye var.

1996'da Tina Turner'la Kremlin'de üç konser vermesi için anlaştık. O günlerde beni (ünlü heykeltıraş) Zurab Tsereteli aradı ve yanında Amerikalı bir arkadaşı olduğunu ve Tina Turner'ın Moskova konserini izlemeyi çok istediğini söyledi. Elimde hiç bilet kalmadığını ve yardımcı olamayacağımı söyledim. Zurab arkadaşıyla telefonda konuşmamı rica etti. Amerikalı bana konserde bulunup bulunmayacağımı sordu. Ben de konseri izleyeceğimi söyledim. Bunun üzerine kendisini de yanıma almamı rica etti ve gerekirse merdivenlerde bile oturmaya razı olduğunu söyledi. Ben de kabul ettim. Bu Amerikalı konser boyunca yanımda merdivenlerde oturdu.

Bu arada Tina Turner konser sırasında hastalanmıştı. Konserden sonra bana 'Ruslar votka içerek iyileşiyormuş, doğru mu?' diye sordu. Ben de 'Evet, soğuk algınlığına karşı biberli votka içeriz' dedim. Tina Turner ve merdivende oturan bu Amerikalı ile birlikte Tsarksaya Ohota'ya gittik ve sabahın altısına kadar votka içip eğlendik. Tina ertesi gün sapasağlamdı. Merdivenlerde oturan Amerikalı ise Donald Trump'tan başkası değildi." (turkrus.com)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)