BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞok uyarı: Bunalıma gidiyoruz----

Şok uyarı: Bunalıma gidiyoruz

Şok uyarı: Bunalıma gidiyoruz
21 Ocak 2013 - 10:31 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği’nin en yetkili isimlerinden AP Başkanı Schulz, kıta için kötümser konuştu

Frankfurter Allgemeine Zeitung haberine göre, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Avrupa Birliği´nin bunalıma doğru ilerlediğini düşünüyor.
Schulz, "AB bunalım yolunda, bir umursamama halinde. Bu tehlikeli çünkü AB´nin Nobel Barış Ödülü kazanmasını sağlayan büyük başarılarının önünün kapatıyor." diye konuştu.
ALMAN BASINI KRİZİN SONUÇLARINI YAZDI
Öte yandan Alman Neue Westfälische gazetesi AB’deki ekonomi krizin sonuçlarının uzun yıllar hissedileceğini yazdı:
“Almanya şimdiye dek türbülanslardan iyi ya da kötü geçmeyi başardı. O nedenle bu tecrübesini krizin pençesindeki Avrupalı ortaklarına aktarmalı. Ancak göğsünü şişirerek değil, aksine gayet mütevazı bir tutumla. Ayrıca Almanya’daki durumun krizle cebelleşen Yunanistan ve İspanya’dan farklı olduğunun bilincinde olarak… Krizin sonuçlarını Avrupa’da hepimiz daha uzun yıllar hissedeceğiz. Ancak bu durum, en fazla, başarısız bir biçimde iş arayan milyonlarca insanı etkiliyor. O nedenle politikacıların, işletmeciler ve uzmanların, ekonominin nasıl yeniden canlandırılabileceğine yönelik tartışmalara hız vermesi gerekiyor. Ancak bunu para ile değil yeni fikir ve reformlarla yapmalılar.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)