BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞok! Ronaldo'ya tokat attı ----

Şok! Ronaldo'ya tokat attı

Şok! Ronaldo'ya tokat attı
04 Kasım 2015 - 12:56 www.finansgundem.com

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Cristiano Ronaldo arasında yaşanan diyalog İspanya’da günün konusu oldu

Paris Saint Germain ile oynadıkları ve 1-0 kazandıkları maç sonrası oyuncularını teker teker kutlayan Başkan Perez, Cristiano Ronaldo’ya sorduğu soruyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ronaldo’nun Kicker dergisine verdiği röportajdan memnun olmayan Perez yıldız futbolcuya, “"Kicker dergisine ayrılabilirim demişsin?" ifadelerini kullandı. Bu soruya çok şaşıran Ronaldo, “Hayır, ben öyle bir şey demedim. Başka bir şey söyledim” cevabını verdi. İkilinin diyalogları ekranlara yansırken Perez’in Ronaldo’nun yüzüne hafifçe vurduğu görüldü.



Ronaldo, Kicker dergisine verdiği röportajda, “Altı yıldır Real Madrid’deyim. Bir gün Real Madrid’den ayrılır mıyım? Neden olmasın. Gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz. Şu an Real Madrid’de oynamaktan mutluyum. Mutlu olduğunuz şeyi yapmalısınız. Yarın ne olacağını kimse bilemez” ifadelerini kullanmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)