BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞok istifaya yıldırım atama!----

Şok istifaya yıldırım atama!

Şok istifaya yıldırım atama!
16 Aralık 2014 - 17:34 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'ndan istifa eden Zekeriya Alp'in yerine yıldırım atama gerçekleşti

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'ndan istife eden Zekeriya Alp,'in yerine, Federasyon Yönetim Kurulu oybirliği ile aldığı kararla, boşalan MHK Başkanlığı görevine Yusuf Namoğlu'nu getirdi.

YENİ BAŞKAN YUSUF NAMOĞLU

Zekeriya Alp' in istifasını değerlendiren TFF Yönetim Kurulu, MHK Başkanlığı'na eski hakemlerden Yusuf Namoğlu'nu getirdi. TFF resmi sitesinden yaptığı yazılı açıklamada Türk sporunun en önemli sorunlarından birinin futbol adamlarının maruz kaldıkları hakaretler olduğu belirtilerek Zekeriya Alp'in de Türk futboluna hizmet edemeyecek konuma getirildiği tespiti yapıldı. Açıklamada 'Alp'in istifa kararını saygıyla karşıladık' denildikten sonra oybirliği ile MHK Başkanlığı'na Yusuf Namoğlu'nun getirildiği kamuoyuyla paylaşıldı.

YUSUF NAMOĞLU KİMDİR?

Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'ni bitirdi. Serbest İnşaat Mühendisi, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Uluslararası Futbol Hakemliği, 19. ve 20. Dönem İstanbul Milletvekilliği, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığı ile Beşiktaş belediye başkanlığı yaptı. Evli ve bir çocuk babası.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)